Powitanie

JCKW Maksymilian Rudolf Habsburg
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Maksymilian Rudolf Habsburg »

nie znawszy lokalnych tabu

Właśnie o takich bywalców nic nie robiłem!

Proszę się nigdy nie obawiać gniewu Jego Ojcowskości, jest równie cesarski i dostojny jak On sam, przed trzaśnięciem drzwiami kłania się damom i zawsze trafia bezbłędnie do spluwaczki.

Obrazek

Joachim Reusch
Awatar użytkownika
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Joachim Reusch »

Andrew von Habsburg pisze: 4 lata temu

Witam, Herr Reusch w MAW
Cieszę się że się Panu u nas podoba

Dziękuję za powitanie, Wasza Cesarsko-Królewska Wysokość.

Maksymilian Rudolf Habsburg pisze: 4 lata temu

nie znawszy lokalnych tabu

Właśnie o takich bywalców nic nie robiłem!

Proszę się nigdy nie obawiać gniewu Jego Ojcowskości, jest równie cesarski i dostojny jak On sam, przed trzaśnięciem drzwiami kłania się damom i zawsze trafia bezbłędnie do spluwaczki.

Dobrze wiedzieć. Dziękuję za powitanie, Wasza Cesarsko-Królewska Wysokość.

Jakub Wiśniowiecki von Sarm
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Jakub Wiśniowiecki von Sarm »

Witam!

Ritterin Inger von Beillschmidt
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Nieprzeczytany post autor: Inger von Beillschmidt »

Serdecznie witam Szanownego Pana!

Osobiście nie ukrywam, że miała ogromny sentyment do poprzedniej wersji forum, tym bardziej, że inne, które od roku bardzo angażuje moją osobę działa na tym samym projekcie i nieustannie mi o tamtym przypomina. Ale w każdej formie znajduję Miłościwie nam Panującego dbałość o estetykę, która dla mnie jest wręcz wizytówką Monarchii i ma ogromny wpływ na przyjemność spędzania tu przeze mnie czasu ;)

(-) Fräulein Inger Ritterin von Beillchmidt

JCKM Franz Leopold I
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Franz Leopold I »

Niezmiernie miło mi usłyszeć taką opinię o moich skromnych działaniach od jednej z najbardziej cenionych artystek całej Austrii!
Do poprzedniego forum ja również mam ogromny sentyment, ale niestety nie stać mnie na jego koszty utrzymania w chwili obecnej. Poza tym, jakkolwiek eleganckie i nowoczesne, to jednak brakowało mu pewnych możliwości które okazały się b. istotne dla społeczności mikronacyjnej, takiej jak nasza...
Odnośnie estetyki, eksperymentuję z nową typografią, jeśli ktoś chciałby zobaczyć na żywo testowy szablon, można go wybrać w ustawieniach profilu ;) Muszę jednak ostrzec, że ponieważ jest niestandardowy, to czasem forum na nim nie działa, bo nie wszystkie dodatki są z nim zgodne - ale zwykle takie problemy usuwam jak tylko je zauważę.
Tutaj mała próbka:

Screenshot_2020-04-30-01-10-10-003_com.vivaldi.browser.jpg
Screenshot_2020-04-30-01-10-10-003_com.vivaldi.browser.jpg (654.79 KiB) Przejrzano 6859 razy

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Emeryt »

Inger von Beillschmidt pisze: 4 lata temu

Osobiście nie ukrywam, że miała ogromny sentyment do poprzedniej wersji forum.....Ale w każdej formie znajduję Miłościwie nam Panującego dbałość o estetykę, która dla mnie jest wręcz wizytówką Monarchii i ma ogromny wpływ na przyjemność spędzania tu przeze mnie czasu ;)

Ma Pani rację, to podobnie jak z kawą, ta sama kawa lepiej smakuję w filiżance, niż w szklance.

emeryt

Joachim Reusch
Awatar użytkownika
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Joachim Reusch »

Jakub Wiśniowiecki von Sarm pisze: 4 lata temu

Witam!

Dziękuję za powitanie, Herr von Sarm!

Inger von Beillschmidt pisze: 4 lata temu

Serdecznie witam Szanownego Pana!

Osobiście nie ukrywam, że miała ogromny sentyment do poprzedniej wersji forum, tym bardziej, że inne, które od roku bardzo angażuje moją osobę działa na tym samym projekcie i nieustannie mi o tamtym przypomina. Ale w każdej formie znajduję Miłościwie nam Panującego dbałość o estetykę, która dla mnie jest wręcz wizytówką Monarchii i ma ogromny wpływ na przyjemność spędzania tu przeze mnie czasu ;)

Dziękuję Szanownej Pani za powitanie! To prawda, kunszt estetyczny Jego Cesarsko-Królewskiej Mości uwidacznia się niezależnie od tego, na jakim gruncie przychodzi pracować.

FLI pisze: 4 lata temu

Niezmiernie miło mi usłyszeć taką opinię o moich skromnych działaniach od jednej z najbardziej cenionych artystek całej Austrii!
Do poprzedniego forum ja również mam ogromny sentyment, ale niestety nie stać mnie na jego koszty utrzymania w chwili obecnej. Poza tym, jakkolwiek eleganckie i nowoczesne, to jednak brakowało mu pewnych możliwości które okazały się b. istotne dla społeczności mikronacyjnej, takiej jak nasza...
Odnośnie estetyki, eksperymentuję z nową typografią, jeśli ktoś chciałby zobaczyć na żywo testowy szablon, można go wybrać w ustawieniach profilu ;) Muszę jednak ostrzec, że ponieważ jest niestandardowy, to czasem forum na nim nie działa, bo nie wszystkie dodatki są z nim zgodne - ale zwykle takie problemy usuwam jak tylko je zauważę.

Nowa czcionka prezentuje się ciekawie, chociaż z pewnością do poprawienia jest kwestia jej rozmiaru, aktualnie według mnie stanowczo zbyt dużego.

JCKM Franz Leopold I
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Franz Leopold I »

Zgadzam się, Herr @Joachim Reusch , to jeden z powodów dla których te eksperymenta prowadzę na "testowym" szablonie, nie głównym :)

Joahim von Ribertrop
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Joahim von Ribertrop »

Dzień dobry!

Julia Tracz von Rokuszewska
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Julia Tracz von Rokuszewska »

Witam.

Pozdrawiam