Witam Państwa! Przybywam tu niejako na zaproszenie .
Otóż, Panowie Ludwik Tomović oraz Heinz-Werner Grüner namawiają mnie do spróbowania sił w 1.Klasse - lidze Monarchii Austro-Węgierskiej. Jestem skłonny przystać na ich propozycję. Tylko jeszcze nie mogę zdecydować się na lokalizację klubu. Jak rozumiem drużyna musi pochodzić z Austro-Węgier? Czy możliwe jest dołączenie klubu z Natanii (jako członka Wspólnoty) do rozgrywek? Lubię prowadzić co nieco egzotyczne zespoły...
Dzień dobry!
- Nicolaas Pieter
- Reakcje:
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Witam serdecznie. Myślę że tak jak AS Monako gra w lidze francuskiej w realu tak klub natański może grać w Erste Klasse
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Nicolaas Pieter pisze: ↑3 lata temuWitam Państwa! Przybywam tu niejako na zaproszenie
.
Otóż, Panowie Ludwik Tomović oraz Heinz-Werner Grüner namawiają mnie do spróbowania sił w 1.Klasse - lidze Monarchii Austro-Węgierskiej. Jestem skłonny przystać na ich propozycję. Tylko jeszcze nie mogę zdecydować się na lokalizację klubu. Jak rozumiem drużyna musi pochodzić z Austro-Węgier? Czy możliwe jest dołączenie klubu z Natanii (jako członka Wspólnoty) do rozgrywek? Lubię prowadzić co nieco egzotyczne zespoły...
Witamy bardzo serdecznie!
Celem naszej ligi w tym sezonie było powiększenie do 16 drużyn, by stworzyć dwu poziomowy system rozgrywek. Sami pomysłodawcy uciekli z naszej ligi, ale ja za taki cel postawiłem sobie skompletowanie odpowiedniej ilości drużyn. Nie ukrywam, że Pańskie dokonania trenerskie są mi doskonale znane, pamiętane, a przede wszystkim cenione, co zresztą potwierdziłem w przywatnej rozmowie.
Wymogiem naszej ligi jest przede wszystkim lokalizacja klubu mieszczącego się w ramach Wspólnoty Austro-Węgierskiej, a do takiej należy również Natania. Nie mam więc absolutnie żadnego problemu, by na jej ziemi mieściła się siedziba klubu.
Zapraszam do zabawy razem z nami!
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Serdecznie witam.
Nie doczytałem, skąd Pan pochodzi, jeżeli to nie tajemnica
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Guten Abend!
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Nicolaas Pieter
- Reakcje:
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuO ile mi wiadomo, to Szanowny Pan kojarzony jest teraz z Wolnym Miastem, czyli Volkstaat. Proszę mnie poprawić Herr @Nicolaas Pieter, jeśli jest inaczej.
Kiedyś działałem w Sambanie Zachodnim (Federacja Al Rajn). Wolne Państwo powstało na gruzach Republiki Masala (części składowej ówczesnego Cesarstwa Sambanu Zachodniego). To moja prywatna przystań z której obserwuję mikroświat.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Nicolaas Pieter pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuO ile mi wiadomo, to Szanowny Pan kojarzony jest teraz z Wolnym Miastem, czyli Volkstaat. Proszę mnie poprawić Herr @Nicolaas Pieter, jeśli jest inaczej.
Kiedyś działałem w Sambanie Zachodnim (Federacja Al Rajn). Wolne Państwo powstało na gruzach Republiki Masala (części składowej ówczesnego Cesarstwa Sambanu Zachodniego). To moja prywatna przystań z której obserwuję mikroświat.
No tak! Zapomniałem wspomnieć skąd Szanowny Pochodzi, a napisałem tylko o obecnych "terenach". Jaki "tytuł" nosi przywódca, wódz, monarcha w Wolnym Mieście? Wybaczy szanowny ignorancję, ale wszedłem na forum i nie znalazłem...
- Nicolaas Pieter
- Reakcje:
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuNo tak! Zapomniałem wspomnieć skąd Szanowny Pochodzi, a napisałem tylko o obecnych "terenach". Jaki "tytuł" nosi przywódca, wódz, monarcha w Wolnym Mieście? Wybaczy szanowny ignorancję, ale wszedłem na forum i nie znalazłem...
Do "tytułów" wagi nie przywiązuję, ale niektórzy zwracają się do mnie per Padrino. Dla przyjaciół Nikoś