Witam ponownie wszystkich i zgłaszam swój powrót. Nie mogę obiecać jeszcze pełnej aktywności, ale na miarę możliwości będę się starał uczestniczyć w życiu Austro-Węgier. Na początek uzupełniłem zaległości powstałe w Banku Ziemskim w Grazu. Do czasu powstania banku centralnego będę pilnował by funkcjonował on jak należy. Chciałbym też odzyskać namiestnictwo Księstwa Styrii jeśli będzie ku temu przychylny JCiKM. Co dalej zobaczymy.
Zgłaszam swój powrót
- Graf Henryk von Groc
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Cieszy mnie wielce powrót Waszej Wielmożności.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Henryk von Groc pisze: ↑4 lata temuWitam ponownie wszystkich i zgłaszam swój powrót. Nie mogę obiecać jeszcze pełnej aktywności, ale na miarę możliwości będę się starał uczestniczyć w życiu Austro-Węgier. Na początek uzupełniłem zaległości powstałe w Banku Ziemskim w Grazu. Do czasu powstania banku centralnego będę pilnował by funkcjonował on jak należy. Chciałbym też odzyskać namiestnictwo Księstwa Styrii jeśli będzie ku temu przychylny JCiKM. Co dalej zobaczymy.
Witamy serdecznie z powrotem. Miejmy nadzieję, że machina austro-węgierska nabierze jeszcze szybszego tempa!
- JCKW Franz Joseph von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Witam serdecznie Wielmożnego Grafa @Henryk von Groc, ja wiem, że najlepiej w domu, ale gdyby zechciał Pan podratować zdrowie przy lampce tokaju to czym Węgry bogate tym rade, jak to mówią.
emeryt