Siema. Ogólnie witam was. Kiedyś już działałem w mikronacjach(2017-2021), ale miałem roczną przerwę i nic nie wiedziałem. Ponadto mimo że o Austro-Węgrzech wiedziałem, to nie odwiedziałem tego forum często przyznaję za swojej aktywności, jednak mam nadzieję że jako gość będę mógł nadrobić tą aktywność, choćby śledząc te państwo. Co do mojego przybycia, to jestem na ten moment tylko w charakterze gościa i ewentaulnie kogoś, kto byłby zainteresowany słynnymi rajdami, prowadzonymi przez mojego ojca Heinza-Wernera Grünera.
Cześć
-
Leszek Ebe-Grüner
- Reakcje:
- Tymoteusz Dostojewski
- Reakcje:
-
Kto to?
Witam serdecznie w Monarchii Austro - Węgierskiej.
Tymoteusz Dostojewski
Insulijczyk brodryjskiego pochodzenia
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑3 lata temuSiema. Ogólnie witam was. Kiedyś już działałem w mikronacjach(2017-2021), ale miałem roczną przerwę i nic nie wiedziałem. Ponadto mimo że o Austro-Węgrzech wiedziałem, to nie odwiedziałem tego forum często przyznaję za swojej aktywności, jednak mam nadzieję że jako gość będę mógł nadrobić tą aktywność, choćby śledząc te państwo. Co do mojego przybycia, to jestem na ten moment tylko w charakterze gościa i ewentaulnie kogoś, kto byłby zainteresowany słynnymi rajdami, prowadzonymi przez mojego ojca Heinza-Wernera Grünera.
Witam Ciebie Leszku w Monarchii. Jak znajdziesz chwilę to pójdziemy do Sachera na torcik. Mówie Ci niebo w gębie!
-
Leszek Ebe-Grüner
- Reakcje:
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuWitam Ciebie Leszku w Monarchii. Jak znajdziesz chwilę to pójdziemy do Sachera na torcik. Mówie Ci niebo w gębie!
Ja ojciec, jednak wolałbym zjeść mięso, bo wiesz jestem fanem mięsnych dań A słodkie to tak nie za bardzo, ale dziękuje za propozycję.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuWitam Ciebie Leszku w Monarchii. Jak znajdziesz chwilę to pójdziemy do Sachera na torcik. Mówie Ci niebo w gębie!
Ja ojciec, jednak wolałbym zjeść mięso, bo wiesz jestem fanem mięsnych dań
A słodkie to tak nie za bardzo, ale dziękuje za propozycję.
To pędzimy na sznycelka wiedeńskiego!
-
Leszek Ebe-Grüner
- Reakcje:
O na takie danie, to już zdecydowanie prędzej bym się skusił
- Freiin Isabella Marie Swann
- Reakcje:
-
Kto to?
To zapraszam również Panów do siebie na sosik dobrego i naleweczkę własnej roboty!
Isabella Marie freifrau Swann
-
Leszek Ebe-Grüner
- Reakcje:
Isabella Marie Swann pisze: ↑3 lata temuTo zapraszam również Panów do siebie na sosik dobrego i naleweczkę własnej roboty!
Ja chętnie skosztowałbym trunków tutejszych. To co ojciec? Idziemy odwiedzić panią Isabelle Marie Swann i skosztować wytrawnych trunków?
- Freiin Isabella Marie Swann
- Reakcje:
-
Kto to?
Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑3 lata temuIsabella Marie Swann pisze: ↑3 lata temuTo zapraszam również Panów do siebie na sosik dobrego i naleweczkę własnej roboty!
Ja chętnie skosztowałbym trunków tutejszych. To co ojciec? Idziemy odwiedzić panią Isabelle Marie Swann i skosztować wytrawnych trunków?
Nie wiem czy wytrawne, ale na pewno dobre
Isabella Marie freifrau Swann
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte