Sebastian von Tauer pisze: ↑5 lata temuCzy jest możliwe na tym forum używanie w profilu stopni Marynarki Wojennej?
Jeżeli jest taka potrzeba, to oczywiście postaram się wdrożyć taką funkcjonalność; nie wiem natomiast na ile jest to pilna sprawa?
Sebastian von Tauer pisze: ↑5 lata temuCzy jest możliwe na tym forum używanie w profilu stopni Marynarki Wojennej?
Jeżeli jest taka potrzeba, to oczywiście postaram się wdrożyć taką funkcjonalność; nie wiem natomiast na ile jest to pilna sprawa?
To znaczy?
FLI pisze: ↑5 lata temuSebastian von Tauer pisze: ↑5 lata temuCzy jest możliwe na tym forum używanie w profilu stopni Marynarki Wojennej?
Jak najbardziej mogę z tym poczekać.
Sebastian von Tauer
Komendant portu wojennego w Puli
Jak najbardziej jest to temat otwarty.
Na czas przenosin nadałem Jego Wysokości Regentowi oraz Jaśnie Wielmożnemu Grafowi von Groec uprawnienia do moderacji całego forum, w najbliższym czasie sformalizuję tę decyzję odpowiednim dekretem.
Dziękuję za zaufanie.
Niemniej samodzielnie nie mogę tworzyć nowych działów, dlatego proszę o utworzenie :
W Księstwie Styrii
- Karl-Franzens-Universität Graz
- Archiwum Księstwa Styrii
W Sztabie Generalnym
- Kaiserlich königliche Armee (Cesarsko-Królewska Armia)
- Kaiserliche und Königliche Kriegsmarine (Cesarsko-Królewska Marynarka Wojenna)
- Theresianische Militärakademie (Terezjańska Akademia Wojskowa w Wiener Neustadt)
Dziękuję za zaufanie, proszę o wyczyszczenie postów w Księstwie Dolnej Austrii
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
Sugeruję, aby wprowadzić ograniczenia rozmiaru obrazka profilu. Niektórzy wstawili tak ogromne, że wygląda to okropnie i nieestetycznie, a przy tym niepraktycznie rozciąga forum.
/-/ Henrich Lehmann