Znaczy problem jest powszechny. Ulżyło mi bo bałem się już że coś z moim kontem jest nie w porządku.
Potwierdzam też problemy z pocztą. Mam podobny problem.
Sprawy Techniczne
- Graf Henryk von Groc
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Przepraszam najmocniej, przyznaję że odwykłem już bardzo od korzystania z tego konkretnego oprogramowania forum, i administracja momentami jeszcze sprawia mi kłopoty.
Kwestia poczty powinna być już rozwiązana, proszę mi dać znać jeśli jest inaczej, będę działał dalej.
Teraz zajmuję się uprawnieniami do Dziennika Ustaw, zaraz potem będę myślał nad właściwą strukturą działów na forum - jestem, rzecz jasna, spragniony propozycji Panów, zwłaszcza Waszej Wysokości i Jaśnie Wielmożnego Grafa.
Proszę też o dalece posuniętą wyrozumiałość jeśli chodzi o godziny w jakich jestem dostępny - z oczywistych przyczyn realowych, mnóstwo osób przypomniało sobie o możliwości zdalnego załatwiania spraw, więc obecnie zdarza mi się siedzieć nad pracą nawet do trzeciej nad ranem, więc wstaję nieprzyzwoicie późno.
Pozdrawiam!
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Andrew von Lichtenstein pisze: ↑5 lata temuPanowie uważam, że na starym forum, pod nazwą Monarchia Austro-Wegierska powinana pojawić się informacja o nowym adresie forum.
Należałoby też powiadomić inne państwa o zmianie adresu
Oczywiście, już wczoraj zamierzałem opublikować ogłoszenie o rekrutacji na stanowisko C.i K. Posła Nadzwyczajnego któy by się tym zajął, ale technologia mnie niestety zawiodła
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Himmelaudon
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Do czasu rozwiązania tego problemu zwiększyłem maksymalną ilość wiadomości do 500, mam nadzieję że to Panom wystarczy, dopóki się z tym nie rozprawię :)
- Sebastian von Tauer
- Reakcje:
Czy jest możliwe na tym forum używanie w profilu stopni Marynarki Wojennej?
Sebastian von Tauer
Komendant portu wojennego w Puli