Popieram. Mój Salzburg jest chyba najbiedniejszym z bogatych ośrodków, namiestnictw..
Plan Gospodarczy Cekanii
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temuPrawdę powiedziawszy nie jestem przekonany czy w obecnej sytuacji demograficznej system własności gruntu jest rzeczywiście najpilniejszy
Oczywiście, że nie jest najpilniejszy, ale serio, tak nas mało(pytam ogólnie, nie konkretnie o potrzeby na start sg)? Pewnie, że starsi obywatele pojawiają się za rzadko lub wcale, ale na szybko licząć, proszę się nie obrażać jeśli kogoś pominę(i przepraszam za skróty).
Aktywni ostatnio - Borys, FLI, Rokusz, Andrew, Moritz i ja, HWG (6)
Aktywni rzadziej - Maks, FJII, Jorg, Jan von Rainer (4)
na urlopach+sporadycznie na forum - Henryk von Groc, Erik Blume, Stetryczały, Jan von Thorn-Maikowski
- Miroslav Barbarez-zaginiony w akcji(ktoś coś?) (4+1=5)
Sprawdzałem do maks. dwóch miesięcy od logowania. To daje 15 osób potencjalnie z obywatelstwem. Pomijam, że np. Wiktor tylko zagląda, ale może właśnie uda nam się wymyśleć coś by od czasu do czasu coś napisał.
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz
- Reakcje:
-
Kto to?
Panie Michale, co do udostępniania skryptów systemu gospodarczego, to radziłbym spytać się Księcia Marka Wiktorowicza, twórcy systemu, o zgodę.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑4 lata temuPanie Michale, co do udostępniania skryptów systemu gospodarczego, to radziłbym spytać się Księcia Marka Wiktorowicza, twórcy systemu, o zgodę.
Panie Michale to oczywiste. Przecież to jego praca. jednak nie broniłby Cesarzowi rzucić okiem na skrypty, za jego zgodą oczywiście.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temu@Michał F. Lubomirski-Lisewicz a Książe Marek to jeszcze bywa na salonach? Oj, stare dobre dzieje... Właśnie mi się przypomniało, że i mnie kiedyś pomógł w sg... No, ale nieważne.
W październiku możliwe ze się pojawi. Albo i nie ale na pewno obiecał że znajdzie chwilkę czasu dla swojego ucznia.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temu....Wiktor tylko zagląda, ale może właśnie uda nam się wymyśleć coś by od czasu do czasu coś napisał.
Można mu bimbrownie znacjonalizować
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Michał von Rokuszewski pisze: ↑4 lata temuW październiku możliwe ze się pojawi. Albo i nie ale na pewno obiecał że znajdzie chwilkę czasu dla swojego ucznia.
Realnie czy wirtualnie?
Jestem za!