Materiały promocyjne AWFP i 1.Klasse

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

To może i ja sie wypowiem. Grając raz w tygodniu w ośmioosobowym składzie to wychodzi nam 14 kolejek, natomiast przy 14 drużynach, to już 26 kolejek, a co za tym idzie tyle samo tygodni. To jest pół roku... Stąd w warunkach mikronacyjnych nie stosujemy takich rozwiązań. Przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo. Co do ligi VIP(s mecze w tygodniu + mecz oucharowy), to ja jestem za, ale nie sądzę, że 14-stu trenerów będzie płaciło regularnie za pakiet VIP. Dlatego to właśnie w warunkach mikro nie ma racji bytu. Tak to można pograć z kolegami i to pod warunkiem, że wszyscy to zapaleńcy X11.

1.Klasse to nasze wspólne dobro dlatego postanowiłem sponsorować zwycięzcy pakiet VIP, by realnie można było nagrodzić najlepszego.
Mam pewien pomysł na przyszłe sezony czy to piłkarskie czy to rajdowe, ale wszystko zależy od tego jak się zintegrujemy.

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Severin
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Severin »

1.Klasse to nasze wspólne dobro dlatego postanowiłem sponsorować zwycięzcy pakiet VIP, by realnie można było nagrodzić najlepszego.
Mam pewien pomysł na przyszłe sezony czy to piłkarskie czy to rajdowe, ale wszystko zależy od tego jak się zintegrujemy.

Chyba trzeba będzie po prostu pograć 2-3 sezony bez zmian i zobaczyć jak nam się będzie wiodło.

VIPa można też za darmo przez 7 dni potestować. Wystarczy dać konto do kasacji, a oni go dają jako prezent. Oczywiście nie spowoduje to usunięcia konta po upływie tych 7 dniu, tylko trzeba jeszcze dodatkowo potwierdzić.

Jakby się spodobał pomysł np 7 osobom, to można założyć osobną ligę VIP, żeby to wypróbować, ale tutaj powracam do konstatacji z pierwszego akapitu...

Severin Verwaltung-Esteladio

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

Osobnych lig to ja już robić nie zamierzam... Pomysł odpadnie w przedbiegach, gdyż skłonnych zapłacić będzie dajmy na to 5-6. Reszty, albo na to nie stać, albo uważają za głupie płacić, za darmową grę... Dodajmy, że są też osoby jak Szanowny Stetryczały Pierdoła Marecki Wiktor, który jest zatwardziałym obywatelem, jednym z najbardziej zasłużonych, ale już pisać to mu się aktualnie nie chce. Nawet w systemie X11 nie odpisuje, choć znamy się sprzed lat ło cho ho cho łlo cho.... Nawet kiedyś graliśmy w lidze... hokejowej... A znajdujemy się tutaj również dzięki niemu.

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Austro-Węgierska Federacja Piłkarska”