Wróćmy do tematów czysto piłkarskich, strzelajmy tam gdzie należy. Erste Klasse już w środę, a do @Michał F. Lubomirski-Lisewicz prośba by wybrał przynależność klubową według serca. ![]()
1.Klasse
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑5 lata temuNie widzę aby miał pan jakikolwiek stopień. Szczerze to nie widziałem nawet oficjalnego przydziału.
sprawa do wyjaśnienia, gdyż JCKW Andrew von Habsburg w rozmowach prywatnych nazywał mnie porucznikiem. ale to może jakiś mój błąd i przeoczenie.
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Ekscelencjo
Jako p.o. Szefa Sztabu Generalnego przyjąłem Pana Michała von Rokuszewskiego do armii z przydziałem do XIV Korpusu
Teczka z dokumentami Pana porucznika, musiała się gdzieś zagubić podczas przekazywania dokumentacji Ekscelencji gen. grafowi von Groc
Myślę, ze w niedługim czasie zostanie to wszystko odnalezione i uzupełnione
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier

-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Ja na następny sezon mam plan, wzmocnić skład, nie zważając na miejsce. czyli następny sezon 3-4 miejsce. Bo bardziej liczy się aby był silny na kolejne a nie cały czas tak od meczu do meczu po trochu.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Michał von Rokuszewski pisze: ↑5 lata temuJa na następny sezon mam plan, wzmocnić skład, nie zważając na miejsce. czyli następny sezon 3-4 miejsce. Bo bardziej liczy się aby był silny na kolejne a nie cały czas tak od meczu do meczu po trochu.
No nie da się ukryć, że drużynę trzeba budować na lata. Tak chyba robi, albo powinien robić każdy trener. Czasami jednak jeden zawodnik potrafi zmienić plany, a nawet je przyspieszyć. Kto wie...
@Michał von Rokuszewski ma Szanowny Pan kontakt z panią Julią? Niech i ona ma szansę na rozwój zespołu. Dwóch nowych trenerów już rozpoczęło przygotowania.
Zagrałem nawet dzisiaj sparingowo z Olimpikiem i moje rezerwy "przyjęły" aż trzy gole, nie strzelając ani jednego. ![]()
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑5 lata temuMichał von Rokuszewski pisze: ↑5 lata temuJa na następny sezon mam plan, wzmocnić skład, nie zważając na miejsce. czyli następny sezon 3-4 miejsce. Bo bardziej liczy się aby był silny na kolejne a nie cały czas tak od meczu do meczu po trochu.
No nie da się ukryć, że drużynę trzeba budować na lata. Tak chyba robi, albo powinien robić każdy trener. Czasami jednak jeden zawodnik potrafi zmienić plany, a nawet je przyspieszyć. Kto wie...
@Michał von Rokuszewski ma Szanowny Pan kontakt z panią Julią? Niech i ona ma szansę na rozwój zespołu. Dwóch nowych trenerów już rozpoczęło przygotowania.
Zagrałem nawet dzisiaj sparingowo z Olimpikiem i moje rezerwy "przyjęły" aż trzy gole, nie strzelając ani jednego.
Mam kontakt.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Ona wie. Przecież chyba będzie miała jakiś mecz taki na początek.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte