Start II sezonu zależy od decyzji administratora ligi, czy system to jakoś reguluje?
Siedziba AWFP-organizacja
- JCKW Maksymilian Rudolf Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Nareszcie zapoczątkowałem jakąś modę!
Zastanowię się nad propozycją Waszych Sportowności, ale tymczasem gdzieś posiałem swoje korkotrampki marki Fussball, a moja biedna matka żałuje 20 koron na następne
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temuStart II sezonu zależy od decyzji administratora ligi, czy system to jakoś reguluje?
Oczywiście, że od admina. To on startuje ligę z wyborem terminu rozpoczęcia. Ja proponuje zrobić maleńką przerwę(tydzień, maks dwa) z racji tego, że mamy już trzech a może będzie i czterech nowych trenerów, którzy tylko czyhają na start.
Zastanowię się nad propozycją Waszych Sportowności, ale tymczasem gdzieś posiałem swoje korkotrampki marki Fussball, a moja biedna matka żałuje 20 koron na następne
Biedna matka? To idź Wasza Cesarsko-Królewska Sportowość do tatusia, ten to ma geldów co nie miara. Może sypnie parę monet to i starczy na lanki produkcji Adiego Dasslera w wersji Kaiser.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temu...że mamy już trzech a może będzie i czterech nowych trenerów...
12 drużyn !!!! Było by fajnie.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Thomas von Lisendorff
- Reakcje:
-
Kto to?
Jeżeli można, to proponujemy 10 dni przerwy.
Niestety mam karencję 8 dni w x11 za porzucenie drużyny i obecnie mogę posiadać tylko 1 drużynę.
/-/ Admirał Thomas von Lisendorff - Dostojewski
Trener FK Olimpic Sarajevo
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte