Wasza Królewska Mość, moc ukraińskiego trunku taka wysoka, czy to ten tort tak wpłynął na brak odpowiedzi? Sam bym chętnie ją wyliczył, ale akurat na mnie dziś "działa" słynna zupa na wywarze jarzynowym lub mięsnym, z ziemniakami zwana Krupnikiem(40-sto procentowym ) poprawiona mocą chmielu i zagranicznej tequili zwanej Desperadosem... Zabrakło mi palcy u rąk by to wyliczyć.
Matura dawniej
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- JCKW Franz Joseph von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Zamierzam do poniedziałku przygotować wszystko do uroczystej inauguracji, z komputerem czy nie.
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Będę zresztą bardzo wdzięczny za upominanie się i poganianie mnie
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Od razu zresztą uprzedzę:
Po tym jak Herr @Heinz-Werner Grüner odbył ze mną pewnego poranka "pogadankę motywacyjną" to w zasadzie jedno z kilku przedsięwzięć które będę ogłaszał (no i szukał Waszego wsparcia!) w najbliższych dniach.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temuPo tym jak Herr @Heinz-Werner Grüner odbył ze mną pewnego poranka "pogadankę motywacyjną"......
O, jasny gwint !!!
emeryt
- JCKW Franz Joseph von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Coś Wam powiem stare konie, motywacja w życiu jest bardzo ważna. I to najlepiej od kogoś zupełnie postronnego. I tak własnie zamierzam z Wami robić nieroby.
A tak już zupełnie serio, to w takim małym gronie to trzeba się motywować bo inaczej się posypiemy. W dodatku zauważcie, że im kto wyżej w hierarchii tym powinien być bardziej może nie tyle aktywny, co zdyscyplinowany. Podkreślę powinien, nie musi, bo wiadomo, że trafiają się różne losy w życiu i chęci spadają. Ja Was wszystkich tylko proszę jeśli zacznę się mniej udzielać to piszczie na tzw. "pałę", wszędzie gdzie się da. Nawet możecie dzwonić, śpiewać serenady pod oknem etc. Wiem, że pomarudzę, ale po dłuższym czasie będę najzwyczajniej żałował.
Akurat dzisiaj i jutro ja mam nawał obowiązków i wsteczny zapał. To tak na marginesie.
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temuZamierzam do poniedziałku przygotować wszystko do uroczystej inauguracji, z komputerem czy nie.
Brawo WCKM!
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temuBędę zresztą bardzo wdzięczny za upominanie się i poganianie mnie
Ma to WCKM jak w banku.
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temuPo tym jak Herr @Heinz-Werner Grüner odbył ze mną pewnego poranka "pogadankę motywacyjną" to w zasadzie jedno z kilku przedsięwzięć które będę ogłaszał (no i szukał Waszego wsparcia!) w najbliższych dniach.
Poranka? Hmmm... a to nie było dla "normalnych" ludzi popołudnie? Od razu wyjaśniam, żeby nie być uznany za jakiegoś chama, chodzi o to, że ja po nocach nie siedzę.
O tak, tak, Cesarz nie ma lekko z poddanymi. Przyjdzie i kolej na Szanownego Barona.
Franz Joseph von Habsburg pisze: ↑4 lata temuEhkm, skoro tak - to może wybory i Herr Gruener do Reichsratu?
Ja i bez tego będę dużo "peplał" jęzorem WCKW.