Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temu
Abend!
Przepraszam że tak późno, ale miałem małe urwanie głowy w domu
Więc terminarz przedstawia się następująco (formatowanie, w tym skróty i podkreślenia moje):
Alfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: ↑
1 miesiąc temu
Terminarz
XII Our Sound Song Contest - Eldorat 2020
- 4 czerwca 2020 r. [...] - 4 sierpnia 2020 r. Preselekcje krajowe i zgłaszanie utworów
4 sierpnia 2020 r. - 28 września 2020 r. Głosowanie międzynarodowe
28 września 2020 r. - 4 października 2020 r. Publikacja wyników
4 października 2020 r. - 10 października 2020 r. Rezerwowy czas na publikacje wyników
Dzień po publikacji wyników start wersji dziecięcej konkursu:
I Junior Our Sound Song Contest - Grodzisk 2020:
4 czerwca 2020 r. od godz. 20:20 (będzie to też godzina początku lub końca kolejnych etapów konkursu) - 4 października 2020 r. 2. Preselekcje krajowe i zgłaszanie utworów
4 października 2020 r. - 29 listopada 2020 r. Głosowanie międzynarodowe
29 listopada 2020 r. - 4 grudnia 2020 r. Publikacja wyników
4 grudnia 2020 r. - 10 grudnia 2020 r. Rezerwowy czas na publikacje wyników wyników
Tak więc musimy:
zadecydować, czy bierzemy udział w "konkursie juniorów", czy ograniczamy się, tak jak w poprzednich latach, do konkusu głównego
wybrać utwór, który będzie reprezentować Monarchię w konkursie (bądź konkursach)
O ile w tej pierwszej kwestii najłatwiej będzie po prostu zrobić ankietę, to nad wyborem reprezentanta Monarchii główkowałem dość długo, i mam propozycję:
Jako że mamy jeszcze prawie 3 tygodnie do zgłoszenia wybranego utworu, proponuję, abyśmy zrobili dwie rundy eliminacji - krajową i centralną.
Widzę to tak, że do najbliższego wtorku (21 b.m.), odbyłyby się eliminacje krajowe, tak aby z każdego Namiestnictwa wybrany został jeden utwór, który by godnie zaprezentował dany region w drugim etapie - federalnym. Uprzedzając pytania - w tych regionach które obecnie nie mają aktywnego zarządu, eliminacjami zajmie się mój Rząd i Dwór; natomiast jeżeli chodzi o to w jaki sposób eliminacje krajowe miałyby się odbyć, to w tej kwestii daję wolną rękę władzom krajowym. Może to być równie dobrze głosowanie w ankiecie na forum, opisany fabularnie koncert z głosowaniem publiczności, jak i jednoosobowa, despotyczna decyzja Namiestnika Aby tylko 21-go wieczorem był przedstawiony reprezentant regionu
Co do etapu centralnego, to chciałbym go zrobić w formie plebiscytu, w którym do głosowania zaprosiłbym zarówno mieszkańców czy obywateli, jak i wszystkich naszych drogich Gości.
Co sądzicie?