Poszłooooooooo
system chyba się odblokował.
1.Klasse
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Przy okazji przypominam, że w środę gramy kolejną, czwartą już kolejkę Erste Klasse. Moje "wytrawne" oko dojrzało, że JCKM Franciszek Leopold i herr von Rokuszewski dawno się nie logowali. Może to jest pojęcie względne, dawno, ale najpewniej nie są przygotowani taktycznie na następny mecz. Zapraszam do wzmożenia sił i walkę o pierwszy, historyczny triumf w lidze piłkarskiej. ![]()
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Dzięki!
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑5 lata temuZapraszam do wzmożenia sił i walkę o pierwszy, historyczny triumf w lidze piłkarskiej.
Można się zapisać na kartach historii, a jeszcze Puchar XV-lecia. Jest o co walczyć.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Puchar we wrześniu... Szkoda tylko, że sezon transferowy trwa tak długo. Ja to bym wolał grać "z tym co mamy", od początku i bazować tylko na szkoleniu młodzieży.
A po drugie chciałbym, żeby 1.Klasse zyskała renomę niczym Liga Królewska czy SLP, gdzie grają już kilkadziesiąt sezonów. Co prawda w systemie jeden mecz w tygodniu (ligowy), więc zawsze będzie ciężko, ale przy regularnej grze 3 pełne sezony przegramy w rok kalendarzowy. A marzy mi się 12 osobowa pierwsza liga lub 10+10 dwie ligi... Ach... ![]()