Jestem p.o Prezesa Towarzystwa, mam Pan moją zgodę na wykorzystanie wątku.
Hallo an alle Bürger
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- JCKW Maksymilian Rudolf Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Uszanowanie dla Waszej Podróżniczości!
Wspomniał Pan o chęci zapełniania c. k. menażerii okazami fauny, a czy interesuje się Pan również botaniką, mineralogią albo skamielinami? Myślałem o restauracji Jugosłowiańskiej Akademii Nauk i z chęcią podjąłbym się zakupu ewentualnych okazów
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Maksymilian Rudolf Habsburg pisze: ↑4 lata temu.....o restauracji Jugosłowiańskiej Akademii Nauk.....
Dlaczego Jugosłowiańskiej ?
emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Borys von Targersdorf pisze: ↑4 lata temuMaksymilian Rudolf Habsburg pisze: ↑4 lata temu.....o restauracji Jugosłowiańskiej Akademii Nauk.....
Dlaczego Jugosłowiańskiej ?
Albowiem "Chorwacką" została dopiero w latach 20. jak nie 40. XX wieku w historii realnej
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Maksymilian Rudolf Habsburg pisze: ↑4 lata temuAlbowiem "Chorwacką" została dopiero w latach 20....
Baron z zakłopotaniem zaczął wertować swój kalendarz, dokładnie przyglądając się wydrukowanym tam datą.
emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Och, proszę się nie przejmować takimi szczegółami, Baró Targersdorf, jak ja się w dwa tygodnie nauczyłem czegokolwiek o swoim namiestnictwie, to krowa by się nauczyła
- Reakcje:
-
Kto to?
Początkowo będzie dużo pracy z innymi wydziałami, więc będzie go musiało zastąpić poranne czytanie z Haška wraz z moim umoralniającym kazaniem
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Maksymilian Rudolf Habsburg pisze: ↑4 lata temuUszanowanie dla Waszej Podróżniczości!
Wspomniał Pan o chęci zapełniania c. k. menażerii okazami fauny, a czy interesuje się Pan również botaniką, mineralogią albo skamielinami? Myślałem o restauracji Jugosłowiańskiej Akademii Nauk i z chęcią podjąłbym się zakupu ewentualnych okazów
Szczerze powiedziawszy to nie interesuje, ale coś tam możemy w tej materii podziałać.