Przewidzieliśmy, dlatego zezwoliliśmy Kolejarzom na strzelanie do miejscowej ludności, szabrowanie osad i gwałty według własnych gustów i upodobań. Nie musicie nam dziękować.
Reaktywacja Surmenii?
- Otto von Teller
- Reakcje:
-
Kto to?
(-) Otto von Teller
Wielka Szycha z Pustkowi Winków
- JCKW Maksymilian Rudolf Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Pamiętam, jak jakieś 12 lat temu ówczesny surmeński któryś tam w kolejce do tronu napisał do mnie bardzo poufną pm'kę z pytaniem, czy nie chciałbym się z nim żenić (oczywiście grając kobiecą postacią), ale tak w tajemnicy zarówno przed naszym jak i jego dworem xD
Niestety imion kawalera nie pamiętam, nie wiem więc, czy się swojego tronu doczekał i czy miał małżonkę
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Maksymilian Rudolf Habsburg pisze: ↑4 lata temu...ale tak w tajemnicy zarówno przed naszym jak i jego dworem.
Romantyzm na całego :)
emeryt
- JCKW Maksymilian Rudolf Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Raczej dynastyczny pragmatyzm połączony z jakąś ich wewnętrzną pokazówką sił, niestety zawiłości argumentacyjnych nie pamiętam już po tak długim czasie, a starania o moją rękę nie były zbyt długie (propozycję chyba odrzuciłem)
- Edler Miroslav Barbarez
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Otto von Teller pisze: ↑4 lata temuPrzewidzieliśmy, dlatego zezwoliliśmy Kolejarzom na strzelanie do miejscowej ludności, szabrowanie osad i gwałty według własnych gustów i upodobań. Nie musicie nam dziękować.
Od zawsze czułem, że Winkowie wiedzą, jak Bośniacy lubią się bawić.
Czekamy
Мирослав Барбарез