Zaiste!
Tajemnicza przesyłka
- Ritter Walter Erich Jorg
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Oberstleutnant Walter Erich Ritter Jorg
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
W Monarchii nie ma żadnego kontrwywiadu, a kto twierdzi inaczej temu nieznani sprawcy prędko wyjaśnią, że nie ma racji
-
Maximilian Theodore I
- Reakcje:
W knajpie w najlepsze trwały rozmowy na temat wczorajszego tajemniczego pakunku, który okazał się być oryginalną pieczęcią MSZ z 1913 roku oraz wzorem używanej wówczas papeterii. Tworzono niezliczone teorie i próbowano rozwikłać różnego rodzaju zagadki. Tak to wszystko pochłonęło rozmówców, że nie zauważyli kolejnej "przesyłki", którą właśnie przyniósł do stolika knajpiarz. Były to dwa dokumenty opatrzone odpowiednio napisami
oraz
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
To znaczy, teoretycznie powinienem zaprzeczyć faktowi istnienia takiego pokoju. Jakkolwiek, nie wypada mi za bardzo zaprzeczać słowom Jego Cesarskiej i Królewskiej Mości.
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Walter Erich Jorg pisze: ↑5 lata temuTo znaczy, teoretycznie powinienem zaprzeczyć faktowi istnienia takiego pokoju. Jakkolwiek, nie wypada mi za bardzo zaprzeczać słowom Jego Cesarskiej i Królewskiej Mości.
Jakiego pokoiku?
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Dokładnie, skoro Wasza Cesarska i Królewska Mość nie potwierdza faktu istnienia gustownie wystrojonego pokoju z dobrą akustyką ... To ja uważam temat za zamknięty ... i pokój też :)
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Znam osoby, Baronie @Borys von Targersdorf, które powiedziałyby że to... Rzecz gustu.
_odparł monarcha z najdelikatniejszym cieniem uśmiechu pod wąsem_