Wiktor von Vihren pisze:Moim zdaniem mamy czas. Powoli, sumiennie i z głową Szanowni Panowie.
Popieram.
Kiedy w ogóle jest ten cały kongres?
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Dla mnie jasna sprawa. Wolałbym żeby Parlament został zwołany w czerwcu/ ew. lipcu. Do tego czasu w znacznym stopniu ukształtują się prowincje/miasta. Mie kuje w oczy tzw. Bukowińska Republika Rad. Dla v-monarchisty, powinna być nazwa Księstwo Bukowiny.
(-) Leszek baron van der Fryssau
Dreamlandzki Polityk i Dziennikarz
Lord Parlamentu Królestwa Dreamlandu
Burgrabia Miasta Koppenberg
Prezydent Korporacji Fryssau
Prezes Dreamland Radio Television
Reaktor Naczelny gazety Nasz Dreamland.
Na razie mamy wolność,ale finalnie wszystko ma się przekształcić w monarchię.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Leszek van der Fryssau pisze:Dla mnie jasna sprawa. Wolałbym żeby Parlament został zwołany w czerwcu/ ew. lipcu. Do tego czasu w znacznym stopniu ukształtują się prowincje/miasta.
Należy uwzględnić czas wakacji i nieobecności.
emeryt
Październik wydaje się rozsądny jeśli się Panom tak bardzo śpieszy.
Książę Pobrzeski
Termin bardzo dogodny. Mi odpowiada. Jak pozostałym?
Mnie też odpowiada, ale my jesteśmy w gorącej wodzie kompanii.
Poczekajmy co powiedzą bardziej doświadczeni Panowie Wiktor Maretzky i Borys Targersdorf.
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
Wiktor Maretzky pisze:W tym temacie proszę zgłaszać chęć przejęcia pod opiekę jakiegoś obszaru. Nie musi to być to cała prowincja, może to być jakaś część z którą się najbardziej utożsamiamy i chcielibyśmy rozwijać. Zostanie wtedy utworzony odpowiedni dział na forum.
Oh lol.
W takim razie ja proklamuję Republikę i Kanton Vorarlberg, niech banda Helwetów stanie się rzeczywistością! Teraz tylko pozostaje poszukanie partnerów do stworzenia Konfederacji, ale to że sporo osób ma pod swoim nazwiskiem wpisane Zugsführer daje mi jakąś nadzieję.
Paula Emilie Willnauer
Pierwsza Komisarz Republiki i Kantonu Vorarlberg
Polyna pisze:Wiktor Maretzky pisze:W tym temacie proszę zgłaszać chęć przejęcia pod opiekę jakiegoś obszaru. Nie musi to być to cała prowincja, może to być jakaś część z którą się najbardziej utożsamiamy i chcielibyśmy rozwijać. Zostanie wtedy utworzony odpowiedni dział na forum.
Oh lol.
W takim razie ja proklamuję Republikę i Kanton Vorarlberg, niech banda Helwetów stanie się rzeczywistością! Teraz tylko pozostaje poszukanie partnerów do stworzenia Konfederacji, ale to że sporo osób ma pod swoim nazwiskiem wpisane Zugsführer daje mi jakąś nadzieję.
W odrodzonej mikronacji nie ma mowy o republiki. Jeśli ona chce to może być Królestwo Węgier.