Tajmlajn władców mikronacji i v-religii

OlaChojnacka
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: OlaChojnacka »

Od jakiegoś już czasu robię sobie takowy w LibreOffice Calcu, po czym sklejam w GIMPie.

Aktualna wersja: 1.8
Poprzednia wersja: 1.7
Tak, obrazek zawiera błędy graficzne, jak i faktualne - czasami trzeba było modyfikować czyjś okres rządzenia, aby zmieścić kogoś innego, bo najmniejszą jednostką jest miesiąc.

(-) mgr Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.

Sebastian von Tauer
Awatar użytkownika
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Sebastian von Tauer »

Ciekawa i bardzo potrzebna inicjatywa, dokumentująca losy polskiego mikroświata. Szkoda, że nie widać tam Rzeczypospolitej Obojga Narodów.

Sebastian von Tauer
Komendant portu wojennego w Puli

JCKM Franz Leopold I
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Franz Leopold I »

Herr von Tauer, jestem przekonany że to nie ze złej woli, ale braku informacji. Przekonany jestem również, że jeśli przekaże Pan Jej Ekscelencji poczet władców Rzeczypospolitej z datami panowania, to zostanie wykonana błyskawiczna aktualizacja.

Obrazek

OlaChojnacka
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

FLI pisze: 5 lata temu

Herr von Tauer, jestem przekonany że to nie ze złej woli, ale braku informacji. Przekonany jestem również, że jeśli przekaże Pan Jej Ekscelencji poczet władców Rzeczypospolitej z datami panowania, to zostanie wykonana błyskawiczna aktualizacja.

Błyskawiczna może nie, ale jak najbardziej tak będzie; jest tylko jeden kraj jakiego nie zamierzam umieścić na swojej intrografice - Monarchia graniczy z nim od południa (południowego wschodu?). Innych wyjątków nie przewiduję, niezaleznie od moich stosunków z mieszkańcami/władcami tychże.

(-) mgr Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.

Sebastian von Tauer
Awatar użytkownika
Reakcje:

Cały poczet władców wirtualnych można znaleźć tu: http://www.rzeczpospolitaobojganarodow. ... =37&t=3717

Sebastian von Tauer

OlaChojnacka
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Sebastian von Tauer pisze: 5 lata temu

Cały poczet władców wirtualnych można znaleźć tu: http://www.rzeczpospolitaobojganarodow. ... =37&t=3717

Wczoraj nie byłam w stanie spać, tak więc to już mam ogarnięte; następne uaktualnienie będzie miało bardzo dużo nowych krajów.

Sebastian von Tauer
Awatar użytkownika
Reakcje:

Bardzo Pani dziękuję.

Sebastian von Tauer

OlaChojnacka
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

PRZEOGROMNA aktualizacja w pierwszym poście!

Henrich Lehmann
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Henrich Lehmann »

Przyznam, że dopiero teraz byłem w stanie znaleźć chwilkę czasu, którego z racji wieku oraz obowiązków zawodowych mam niewiele i mówiąc kolokwialnie: "opadła mi kopara"! Szacunek za wklejenie tutaj wielu nieistniejących już państw. Przy kilku z nich zakręciła mi się łezka w oku.

/-/ Henrich Lehmann

Obrazek

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Emeryt »

Henrich Lehmann pisze: 5 lata temu

Przyznam, że dopiero teraz byłem w stanie znaleźć chwilkę czasu, którego z racji wieku oraz obowiązków zawodowych mam niewiele i mówiąc kolokwialnie: "opadła mi kopara"! Szacunek za wklejenie tutaj wielu nieistniejących już państw. Przy kilku z nich zakręciła mi się łezka w oku.

Herr @Henrich Lehmann proszę na siebie uważać, tak całkiem realnie.

emeryt

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Pogawędki”