Szanowny Panie Prezesie
Przedkładam prośbę o otwarcie rachunku bankowego dla firmy Pangard SA
Z powaraniem
(-) Bruno Petrowicz Catalan
Szanowny Panie Prezesie
Przedkładam prośbę o otwarcie rachunku bankowego dla firmy Pangard SA
Z powaraniem
(-) Bruno Petrowicz Catalan
Guten Morgen Chciałbym złożyć wniosek o założenie prywatnego konta bankowego. Herr Catalan,tak sobie myślę, że Najjaśniejszy Pan wyrazi z pewnością zgodę na pańską prośbę o objęcie stanowiska dyrektora banku,gdy tylko zapozna się z pańskim urzędowym podaniem (porządek w papierach musi być!).
Życzę powodzenia
Zrealiozowany dyrektor się zagapił. Można było do mnie pisać na innych forach albo discordzie. Panie Korycki, ma pan stopień za który należy się żołd?
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Guten Tag, Herr Moritz Niestety jeszcze nie mam stopnia wojskowego,ani przydziału
Pracuję nad pewnym dokumentem dla JCKW,ale jego sporządzenie zlecił mi kilka miesięcy temu i nie wiem,czy JCKW w ogóle jeszcze pamięta, że taki materiał miałem napisać
Szczerze mówiąc, myślałem żeby spróbować objąć stanowisko trenera po Herr Tagersdorfie,ale muszę się najpierw z nim skontaktować w tej sprawie i zastanowić się,czy nie będzie to kolidować z karierą w KuK Armee?!
Najjaśniejszy Panie @Franz Leopold I , pragnę JCKW zasygnalizować, że chciałbym załatwić podczas tego weekendu sprawy związane z moim przydziałem wojskowym, by móc najszybciej jak to będzie możliwe otworzyć konto bankowe w Banku Ziemskim w Grazu Żołd musi gdzieś wpływać
Jan Edigey-Korycki pisze: ↑1 rok temuNajjaśniejszy Panie @Franz Leopold I , pragnę JCKW zasygnalizować, że chciałbym załatwić podczas tego weekendu sprawy związane z moim przydziałem wojskowym, by móc najszybciej jak to będzie możliwe otworzyć konto bankowe w Banku Ziemskim w Grazu Żołd musi gdzieś wpływać
Herr Korycki, obawiam się że w ten weekend jeszcze będzie mnie pochłaniać realioza, ale obiecuję zająć się tym na początku przyszłego tygodnia, przepraszam za opóźnienie.
Rozumiem, JCKW @Franz Leopold I
U mnie też plany na weekend się mocno zmodyfikowały
W razie czego, @Franz Leopold I sygnalizuję JCKW, że chcę trafić jako oficer CK wywiadu do Bośni, by mieć oko na działalność wywiadu carskiego oraz serbskiego na granicy A że wywiad, to w razie czego przeniesienie w inne miejsce do następnej jednostki wojskowej CK Monarchii nie będzie stanowił żadnego problemu