Moja jurysdykcja z momentem wyokrętowania się skończyła ale zapytam: Tatarzy grzeczni czy zdążyli już narozrabiać?
Port wojenny w Puli
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Zjedli cały zapas ośmiorniczek w lokalnych knajpach, a płacić chcieli sługami swymi. Restauratorzy nie przyjęli zapłaty, wiec jest rachunek do pokrycia na kwotę 175 koron, może Imć Pan @Konrad Radziwiłł zapłaci?
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuJa słyszałem, że tu i ówdzie “kiecki” pannom zadarto do góry…..
Żandarmeria królewska ujęła winnych tych przestępstw, okazał się, że są to włoskiego pochodzenia obcokrajowcy.
Wiedziałem, że Włosi, normalnie wiedziałem!
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuŻandarmeria królewska skrupulatnie bada pochodzenie przestępców ………. do dziesiątego pokolenia wstecz.
Czyli Włosi jak nic! Za każdym razem!
-
Konrad Radziwiłł
- Reakcje:
Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuZjedli cały zapas ośmiorniczek w lokalnych knajpach, a płacić chcieli sługami swymi. Restauratorzy nie przyjęli zapłaty, wiec jest rachunek do pokrycia na kwotę 175 koron, może Imć Pan @Konrad Radziwiłł zapłaci?
Tatarzy za ten wybryk zostali zdyscyplinowani, natomiast ja sam udałem się do restauracji i oddałem właścicielom rownowartość 175 koron w zlocie.
Konrad Wilhelm Konstanty Tadeusz Radziwiłł Miecznik Wileński Namiestnik Wojska Rzeczypospolitej
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
W między czasie Arcyksiążę Andrew oprowadzić gości po porcie wojennym i pokazał im cumujące okrety
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
-
Konrad Radziwiłł
- Reakcje:
Bardzo imponujący port Wasza Arcyksiążęca Mość.
Konrad Wilhelm Konstanty Tadeusz Radziwiłł Miecznik Wileński Namiestnik Wojska Rzeczypospolitej