Federant Rockwell pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuHerr Rockwell to żadna konkurencja, to raczej wyścig poloneza z bmw.
Ja nie napisałem, kto jest polonezem, a kto bmw.
Federant Rockwell pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuHerr Rockwell to żadna konkurencja, to raczej wyścig poloneza z bmw.
Ja nie napisałem, kto jest polonezem, a kto bmw.
BREJKING NJUS SIKS
Informuję o dodaniu Husky - czyli podróby Twittera i międzynarodowego Ćwirka, akces przez profil, zapraszam do korzystania. Proszę również o informację, czy chcecie aby pieski (xD) były dostępne publicznie?
Herr Heinz
Herr Rockwell to żadna konkurencja, to raczej wyścig poloneza z bmw.
Mógłby Pan tą wypowiedź rozszeżyć ?
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
Andrew von Habsburg pisze: ↑3 lata temuHerr Heinz
Chodzi o rywalizację, czy też próbę nawiązania walki Herr Federanta z Herr Helwetykiem Romańskim.
A co na tym zyska nasza Monarchia ?
Nasza Monarchia?Nic.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuAndrew von Habsburg pisze: ↑3 lata temuHerr Heinz
Chodzi o rywalizację, czy też próbę nawiązania walki Herr Federanta z Herr Helwetykiem Romańskim.
Ja przepraszam, ale facepalm.
Nie ma tutaj żadnych prób walki, wręcz przeciwnie, są plany na połączenie systemów.
BREJKING NJUS SEWEN
Kochani, to ten moment! Przedstawiamy wam nową odsłonę Rogatka! https://rogatek.cf/
Zapraszamy do testowania oraz zgłaszania feedbacku (preferujemy wbudowaną funkcję wiadomości ;p).
To może poczekajmy jak systemy połączą się