Jestem zazdrosny
Witam Serdecznie
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- Freiin Isabella Marie Swann
- Reakcje:
-
Kto to?
Ależ szanowna JCKW nie musi pan być zazdrosny. Obojga panów wspominam z uśmiechem na twarzy, a tym bardziej cieszę się na wspólną pracę znowu.
I pozwoli pan, że skorzystam z oferty i zatrzymam się na kilka nocy u Pana? Tylko jakaś przyzwoitka by mi się przydała
Isabella Marie freifrau Swann
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuZ przyzwoitką w MAW może być aktualnie problem-sami chłopi na wydaniu
Ja akurat ma atak reumatyzmu to się nadam.
emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuZ przyzwoitką w MAW może być aktualnie problem-sami chłopi na wydaniu
Ja akurat ma atak reumatyzmu to się nadam.
Zatem sprawa załatwiona Chociaż moment z dwoma Pani pod jednym dachem, nie będzie to jeszcze bardziej podejrzane? I nie wywoła jeszcze większych plotek
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Apartamenty są do Pani dyspozycji jak długo Pani będzie chciała korzystać
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Isabella Marie Swann pisze: ↑3 lata temuChociaż moment z dwoma Pani pod jednym dachem, nie będzie to jeszcze bardziej podejrzane?
Dostojna Pani proszę być spokojna, na co dzień towarzyszy mi dostojna matrona, ciotka mojego wiernego adiutanta, Töltött Gizella. Matrona wprawdzie młodsza o całe 20 lat od menie, ale traktująca mnie jak syna. O żadnych plotkach mowy być nie może.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuIsabella Marie Swann pisze: ↑3 lata temuChociaż moment z dwoma Pani pod jednym dachem, nie będzie to jeszcze bardziej podejrzane?
Dostojna Pani proszę być spokojna, na co dzień towarzyszy mi dostojna matrona, ciotka mojego wiernego adiutanta, Töltött Gizella. Matrona wprawdzie młodsza o całe 20 lat od menie, ale traktująca mnie jak syna. O żadnych plotkach mowy być nie może.
Nie ma to jak stuletni dziadzio ma opiekunkę w tak zacnym wieku.
- Reakcje:
-
Kto to?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuTargersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuIsabella Marie Swann pisze: ↑3 lata temuChociaż moment z dwoma Pani pod jednym dachem, nie będzie to jeszcze bardziej podejrzane?
No to dobrze, skorzystam z Państwa Towarzystwa. A pan musi być taki uszczypliwy? Panie Gruner?
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Isabella Marie Swann pisze: ↑3 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuTargersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuDostojna Pani proszę być spokojna, na co dzień towarzyszy mi dostojna matrona, ciotka mojego wiernego adiutanta, Töltött Gizella. Matrona wprawdzie młodsza o całe 20 lat od menie, ale traktująca mnie jak syna. O żadnych plotkach mowy być nie może.
No to dobrze, skorzystam z Państwa Towarzystwa.
A pan musi być taki uszczypliwy? Panie Gruner?
Ja? Wręcz przeciwnie! Ja osobę Szlachetnego Palatyna miłuję jak własnego ojca, choć jest mi on bliskim przyjacielem, stąd pewnie te “uszczypliwości”…