Zwróćcie uwagę, przez parę miesięcy w kościele w RON nic się nie działo.
Wczoraj odprawiono dwa nabożeństwa.
Ciekawostki ze v-świata .
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Ciekawe co wy sądzicie o tym?
Powinni czy nie powinni?
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Sarmacja ma się dobrze więc skoro obie strony chcą to powinni się połączyć.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Ludwik Tomović
- Reakcje:
-
Kto to?
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑3 lata temuSarmacja ma się dobrze więc skoro obie strony chcą to powinni się połączyć.
A obie strony chcą?
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Ludwik Tomović pisze: ↑3 lata temuMoritz von Oranien-Nassau pisze: ↑3 lata temuSarmacja ma się dobrze więc skoro obie strony chcą to powinni się połączyć.
A obie strony chcą?
Sarmacja (książę) i sygnatariusze listu, którzy jak założyłem reprezentują lud baridajski
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑3 lata temuLudwik Tomović pisze: ↑3 lata temuMoritz von Oranien-Nassau pisze: ↑3 lata temuSarmacja ma się dobrze więc skoro obie strony chcą to powinni się połączyć.
A obie strony chcą?
Sarmacja (książę) i sygnatariusze listu, którzy jak założyłem reprezentują lud baridajski
Ok. Pamiętaj jednak Szanowny Panie, że sygnatariusze podpisali się pod postem jednego z obywateli sarmackich. Gdyby to zrobił każdy, pod swoim kontem, to ja nie miałbym wątpliwości. Nie mniej sprawa jest ciekawa, ale jeszcze daleka w ustaleniu co i jak.
- Ludwik Tomović
- Reakcje:
-
Kto to?
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑3 lata temuSarmacja (książę) i sygnatariusze listu, którzy jak założyłem reprezentują lud baridajski
Ilu z nich jest obywatelami Baridasu?
Tak się teraz trochę droczę, ale chcę pokazać że nie wszystko jest tak czarno-białe jak się może wydawać postronnym obserwatorom.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Ludwik Tomović pisze: ↑3 lata temuMoritz von Oranien-Nassau pisze: ↑3 lata temuSarmacja (książę) i sygnatariusze listu, którzy jak założyłem reprezentują lud baridajski
Ilu z nich jest obywatelami Baridasu?
Tak się teraz trochę droczę, ale chcę pokazać że nie wszystko jest tak czarno-białe jak się może wydawać postronnym obserwatorom.
Co nie oznacza, że faktycznie Baridas popłynął w siną dal. Ktoś chce go ratować, niech ratuje w sposób jaki chce. Natomiast zakładam, że jak ktoś dość poważnie nie zakotwiczy się jako Bardajczyk to czyto będzie w Sarmacji czy w UNP to już nie będzie miało znaczenia.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte