Meczem z Sandecją, Miastowi zaczęli małe tournée po Galicji i Lodomerii. Za tydzień mecz z Pogonią Lwów.
Dzisiejszy mecz z Góralami przeszedł najśmielsze oczekiwania sztabu trenerskiego i kibiców. Wprawdzie wszyscy liczyli na wygraną, ale żeby tak wysoką.
Wygrana cieszy, powrót na fotel lidera też. Martwi kontuzją Osasuna Isasi, dlatego też w trybie alarmowy ściągnięto ze szkółki Niksa Muslija.
Prvi hrvatski građanski športski klub
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuMeczem z Sandecją, Miastowi zaczęli małe tournée po Galicji i Lodomerii. Za tydzień mecz z Pogonią Lwów.
Dzisiejszy mecz z Góralami przeszedł najśmielsze oczekiwania sztabu trenerskiego i kibiców. Wprawdzie wszyscy liczyli na wygraną, ale żeby tak wysoką.
Wygrana cieszy, powrót na fotel lidera też. Martwi kontuzją Osasuna Isasi, dlatego też w trybie alarmowy ściągnięto ze szkółki Niksa Muslija.
Nie codzień strzela się piątkę! Winszuje!
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Nie będę ukrywał, że po słabym meczu ( jest to określenie delikatne) z Pogonią, w pierwszym odruchu miałem pierdyknąć funkcją trenera Miastowych.
W drugim odruchu, też chciałem pierdyknąć funkcją trenera, i w trzecim odruchu też.
Pogoń po mistrzowsku sprowadziła Chorwatów na ziemię. Piłka w grze, więc po trzech odruchach (gdzie funkcją trenera nie pierdyknąłem) walczymy dalej.
Ale obawiam się, że to kres naszych możliwości.
Trenerowi @Michał F. Lubomirski-Lisewicz gratuluję!!!! Pogoń ma potencjał.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz
- Reakcje:
-
Kto to?
Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuNie będę ukrywał, że po słabym meczu ( jest to określenie delikatne) z Pogonią, w pierwszym odruchu miałem pierdyknąć funkcją trenera Miastowych.
W drugim odruchu, też chciałem pierdyknąć funkcją trenera, i w trzecim odruchu też.
Pogoń po mistrzowsku sprowadziła Chorwatów na ziemię. Piłka w grze, więc po trzech odruchach (gdzie funkcją trenera nie pierdyknąłem) walczymy dalej.
Trenerowi @Michał F. Lubomirski-Lisewicz gratuluję!!!! Pogoń ma potencjał.
Dziękuję bardzo!
Akurat, zdaje się, tym razem ustawiłem skład (choć za pomocą asystenta ).
Owszem, jak by się wziąć, to pewnie by była szansa na lepsze wyniki!
Dziękuję bardzo za mecz, Mości Panie Baronie.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑3 lata temuTargersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuNie będę ukrywał, że po słabym meczu ( jest to określenie delikatne) z Pogonią, w pierwszym odruchu miałem pierdyknąć funkcją trenera Miastowych.
Trenerowi @Michał F. Lubomirski-Lisewicz gratuluję!!!! Pogoń ma potencjał.Dziękuję bardzo!
Akurat, zdaje się, tym razem ustawiłem skład (choć za pomocą asystenta
).
Owszem, jak by się wziąć, to pewnie by była szansa na lepsze wyniki!Dziękuję bardzo za mecz, Mości Panie Baronie.
Za pomocą asystenta??? To wy macie coś takiego Panie Pulkowniku?
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
wiadomość, która przyszła poranną pocztą
W drodze powrotnej z treningu Zachery Pugh patrzyl niecierpliwie na dziewczyne, ze niezauwazyl, ze dozorca wyprowadzil weza wodnego. Potknal sie i zranil kostke tak strasznie, ze nie bedzie mógl trenowac ani grac w meczach przez 6 dni.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuwiadomość, która przyszła poranną pocztą
W drodze powrotnej z treningu Zachery Pugh patrzyl niecierpliwie na dziewczyne, ze niezauwazyl, ze dozorca wyprowadzil weza wodnego. Potknal sie i zranil kostke tak strasznie, ze nie bedzie mógl trenowac ani grac w meczach przez 6 dni.
Ja się pytam jak mógł wyprowadzić węża wodnego? Ja się pytam co to za dziewczyna? I kto pokryje koszty leczenia?
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Po kolei.
Inspektor policji zagrzebskiej pan Jadran Tropović przeprowadził wnikliwe śledztwo i z jego raportu można się dowiedzieć, że waż wodny był z gatunku hortus caligarum ad aquam, którego właścicielem jest niejaki Salomon Kripović, wyznania mojżeszowego, z zawodu krawiec.
Dziewczyna zaś była Bośniaczką, wyznania islamskiego, imię nie znane. Ubrana zaś była w charakterystyczny strój dla bośniackich muzułmanek, jej przynależność rasową ( zwrot z raportu inspektora) zdradzały też obfite wąsy.
Według inspektora Tropovića cała sytuacja była sprytnie zaplanowana, a jej ofiarą miał paść ( i padł) bramkarz Miastowych Zachery Pugh.
Nie muszę mówić, że wszystko dzieje się na dwa dni przed bardzo ważnym meczem z Wilkami z Sarajeva, stawką tego meczu jest awans do Erste Klasse!!!!
emeryt
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz
- Reakcje:
-
Kto to?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuMichał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑3 lata temuTargersdorf Borisz pisze: ↑3 lata temuNie będę ukrywał, że po słabym meczu ( jest to określenie delikatne) z Pogonią, w pierwszym odruchu miałem pierdyknąć funkcją trenera Miastowych.
Trenerowi @Michał F. Lubomirski-Lisewicz gratuluję!!!! Pogoń ma potencjał.Dziękuję bardzo!
Akurat, zdaje się, tym razem ustawiłem skład (choć za pomocą asystenta
).
Owszem, jak by się wziąć, to pewnie by była szansa na lepsze wyniki!Dziękuję bardzo za mecz, Mości Panie Baronie.
Za pomocą asystenta??? To wy macie coś takiego Panie Pulkowniku?
Mam coś takiego, owszem! Ustawiam, jakie ma być ustawienie i stosunek nacisku na rezultat do nacisku na rozwój, i asystent to przelicza. Owszem, to troszkę pójście na łatwiznę.
A cóż za historia z wężem wodnym! Życzę powrotu do zdrowia!
A to dozorca! Węża wodnego na podwórko wypuszcza.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich