Ano właśnie, zwracam uwagę na szybkość w moim przypadku. Cóż, może i Szanowny Pan kiedyś awansuje!
Dziwnie tak generałem się stać, gdy ja jeszcze młodym oficerem zaledwie się czuję.
Ano właśnie, zwracam uwagę na szybkość w moim przypadku. Cóż, może i Szanowny Pan kiedyś awansuje!
Dziwnie tak generałem się stać, gdy ja jeszcze młodym oficerem zaledwie się czuję.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑3 lata temuAno właśnie, zwracam uwagę na szybkość w moim przypadku. Cóż, może i Szanowny Pan kiedyś awansuje!
Ależ jam jest za słaby "zawodnik", żeby coś ponad otrzymać. Waść już w pełni okrzepł, ja raptem z 10 miesięcy-od nowa licząc-wart.
Nie mniej inna miara na północy Orientyki a inna na południu.
Ano, możliwe. Ja już trochę jestem w Rzplitej. Także możliwe, że trochę inaczej tu funkcjonuje wojsko.
W jakim sensie?
Stolnik podlaski
Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑3 lata temuAno, możliwe. Ja już trochę jestem w Rzplitej. Także możliwe, że trochę inaczej tu funkcjonuje wojsko.
W jakim sensie?
Inaczej właśnie w MAW, a inacej w RON, ot co.
Ano, rozumiem.
Z tym że Rzeczpospolita na Vaarlandzie czy też Estelli, a nie na Orientyce.
Stolnik podlaski
Nie ma problemu!
Stolnik podlaski
Nie ma problemu Herr Romański... Zaraz licencja A Klasse zostanie wydana. Natomiast w Rajdzie Lwa i Jednorożca nie może być użyta. To chyba jasne?
Ja się chciałem tylko spytać, czy z moim wnioskiem jest coś nie tak, jako że nie został jeszcze rozpatrzony?