Andrew von Habsburg pisze: ↑4 lata temuJest ich trzech będzie coraz gorzej wybrać Patriarchę,
Powinni powołać nowych kardynałów
To racja. Jest przecież kilku młodych duchownych, którzy mogliby sie nadać.
Andrew von Habsburg pisze: ↑4 lata temuJest ich trzech będzie coraz gorzej wybrać Patriarchę,
Powinni powołać nowych kardynałów
To racja. Jest przecież kilku młodych duchownych, którzy mogliby sie nadać.
Powinni ich spalić, a prochy wrzucić do morza, aby nie było miejsc kultu. xd
To może tyczyć się wszystkich.
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
Jak pisałem jest kilku duchownych, ale jest także możliwość świeckich a wtedy grono to się powiększa tak dwukrotnie.
Czemu?
Skoro to dział z ciekawostkami to opowiem wam jedną.
W Skarlandzie istnieje specjalna grupa Więzień, mamy także specjalną rangę Więzień JKM z grafiką, czapeczką więzienną.
Jedynymi osobami, a raczej kontami są konta mikronacyjnego Trolla i spamera Tymoteusza P. Który to już 3 razy pojawił sie w Skarlandzie pod trzema różnymi postaciami. W tym podawał się za dawnego Prymasa Skarlandu oraz byłego kardynała i Patriarchę (Klemens III) Don Fernando de Córdobę.
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑4 lata temuCzemu?
Skoro to dział z ciekawostkami to opowiem wam jedną.
W Skarlandzie istnieje specjalna grupa Więzień, mamy także specjalną rangę Więzień JKM z grafiką, czapeczką więzienną.
Jedynymi osobami, a raczej kontami są konta mikronacyjnego Trolla i spamera Tymoteusza P. Który to już 3 razy pojawił sie w Skarlandzie pod trzema różnymi postaciami. W tym podawał się za dawnego Prymasa Skarlandu oraz byłego kardynała i Patriarchę (Klemens III) Don Fernando de Córdobę.
Czemu brzmi słabo? Nie wiem jakoś tak mi się wydaje to słabe.
Co do rangi więźnia to widziałem, bodajże wczoraj.
No cóż jest to pewne wyróżnienie dla osoby związanej z Rotrią, nie będącej duchownym.
Chciałbym zauważyć, że może źle sie wyraziłem ale nie ma czegoś takiego jak Świecki kardynał.
Bowiem w Kościele Rotryjskim może zostać osoba świecka, czyli niebędąca duchownym, kardynałem. Wtedy jest ona Kardynałem Diakonem.
Tak brzmi dokładnie ta funkcja, tytuł.