1.Klasse

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

Michał Jerzy Potocki pisze: 4 lata temu

Bardzo zaciekawiła mnie opcja komentowania meczy (Finału Pucharu Leockiego) przez Pana Heinza. Myślę, że i u nas ja byłyby finały to mogłoby sie takie coś odbywać. Mieliśmy tylko jeden puchar, a potem doszły nowe kluby i nie było już rewanżu. A tak to możliwy jest mecz Sparta-Rapid. Jedna liga, dwie klasy, walka i rywalizacja o to aby być w Erste Klasse. Dzięki podzieleniu będzie mniej kolejek ale za to dojdą puchary a wtedy kolejki sie wydłużą. Jesli sezon skończy się wcześniej to kolejny zacznie się wcześniej. :D

Da się skomentować i tam i u nas. Nie ma z tym problemu. W ogóle mecz nie gra roli. :)
Co do pucharu to przy podziale na dwie klasy i graniu raz w tygodniu to wyjdzie albo dłużej albo podobnie czasowo.

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Michał Jerzy Potocki
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Michał Jerzy Potocki »

Zatem czas nam się nie zmieni. A i dzięki pucharowi wpuścimy trochę życia i emocji do Ligi. :D

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Zatem czas nam się nie zmieni. A i dzięki pucharowi wpuścimy trochę życia i emocji do Ligi. :D

Niekoniecznie. Przy nieparzystych drużynach i odpadnięciu z pucharu może być tak, że ktoś będzie grał jeden raz na dwa tygodnie...
To będzie strasznie deprymujące. Wiem, słyszałem, widziałem etc. ;)

Obrazek

Michał Jerzy Potocki
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Wychodzi po siedem na klasę. Ale jak dojdzie Pan Jakob to będziemy mieli w Erste Klasse parzyście 8 i 7 w drugiej.
Wtedy ktoś powinien dołączyć do naszej ligi aby wyrównać. Trzeba zatem poszukać takiej osoby. :-)

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Wychodzi po siedem na klasę. Ale jak dojdzie Pan Jakob to będziemy mieli w Erste Klasse parzyście 8 i 7 w drugiej.
Wtedy ktoś powinien dołączyć do naszej ligi aby wyrównać. Trzeba zatem poszukać takiej osoby. :-)

Ale pisałem, że jest zespół. Herr Carsten jest lub był zainteresowany. Ogarnę się i napiszę do niego.

Obrazek

Michał Jerzy Potocki
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Heinz-Werner Grüner pisze: 4 lata temu

Ale pisałem, że jest zespół. Herr Carsten jest lub był zainteresowany. Ogarnę się i napiszę do niego.

Czyli będziemy mieli parzyście? :-)

Jacob H Arnmann
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Jacob H Arnmann »

Niekoniecznie. Przy nieparzystych drużynach i odpadnięciu z pucharu może być tak, że ktoś będzie grał jeden raz na dwa tygodnie...
To będzie strasznie deprymujące. Wiem, słyszałem, widziałem etc. ;)

Zależy dla kogo 😁 W lidze administrowanej przeze mnie wyszło, że mam aktualnie pauzę i 2 tygodnie przerwy. Dało mi to więcej czasu na kombinowanie z taktyką, przemyśleń trening.
Co do pucharu, to lepiej myśleć o nim przy 16 zespołach i przy tym, że co najmniej 4-6 drużyn mają skill 10-11.

Gruße,
JHA

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Emeryt »

Poszła propozycja nazwy jako Bohemians II.

A może by tak Viktoria Žižkov :?:

emeryt

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Czyli będziemy mieli parzyście? :-)

Będę robił wszystko by było nas jak najwięcej.

Jacob H Arnmann pisze: 4 lata temu

Zależy dla kogo W lidze administrowanej przeze mnie wyszło, że mam aktualnie pauzę i 2 tygodnie przerwy. Dało mi to więcej czasu na kombinowanie z taktyką, przemyśleń trening.
Co do pucharu, to lepiej myśleć o nim przy 16 zespołach i przy tym, że co najmniej 4-6 drużyn mają skill 10-11.

Jeden lub córkę, a drugi teściową. ;)
Co do pucharu to zostawiam sprawę otwartą...

Targersdorf Borisz pisze: 4 lata temu

A może by tak Viktoria Žižkov

Dla mnie może to być nawet FC Zbrojovka Brno, nieważne... Nie ja wybieram, ale przy takich możliwościach ktoś proponuje jako nazwę Bohemians II? :D
Napisałem do Herr Schutze. Zobaczymy co odpisze.

Obrazek

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Emeryt »

Dla mnie może to być nawet FC Zbrojovka Brno, nieważne... Nie ja wybieram, ale przy takich możliwościach ktoś proponuje jako nazwę Bohemians II?

Tylko bez szyderstw Zbrojovka Brno fajnie brzmi i były by derby resortu siłowego :)

emeryt

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Pozsony”