Dzień dobry, nazywam się Karsten Schütze. Kiedyś już miałem przyjemność przebywania w innym państwie jednak dzisiaj postanowiłem zamieszkać w MAW.
Powitanie
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Witam w Monarchii Austro-Węgierskiej.
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Witam serdecznie. Opowie nam pani coś o sobie?
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
-
Karsten Schütze
- Reakcje:
Imię Karsten jest imieniem męskim. Interesuje się historią i geografią. Przybywam tu by odczuć cudowny klimat Austro-Węgier.
- JCKW Franz Joseph von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Witamy serdecznie. Austro-Węgry to kraj wielokulturowy, ale liczę, że uda nam się Szanownego Pana poznać nieco bliżej o pomóc nakreślić kierunek działania.
Czy oprócz tego, że Karsten to imię męskie, coś więcej się o Szanownym dowiemy? (nota bene, przypomniał mi się dzięki Pańskiemu imieniu pewien grajek - Carsten Jancker
-
Karsten Schütze
- Reakcje:
Targersdorf Borisz pisze: ↑4 lata temuJó reggelt uram
![]()
Witam Pan nad Dunajem. Już Pan wie, gdzie chce zamieszkać? A piłką kopaną Pan się interesujesz?
Raczej planuje zamieszkać w Wiedniu, może Praga?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuAustro-Węgry to kraj wielokulturowy, ale liczę, że uda nam się Szanownego Pana poznać nieco bliżej o pomóc nakreślić kierunek działania.
Czy oprócz tego, że Karsten to imię męskie, coś więcej się o Szanownym dowiemy?
Ciężko samego siebie opisywać. Mam nadzieję że z czasem wszyscy poznamy się lepiej.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Karsten Schütze pisze: ↑4 lata temuTargersdorf Borisz pisze: ↑4 lata temuJó reggelt uram
![]()
Witam Pan nad Dunajem. Już Pan wie, gdzie chce zamieszkać? A piłką kopaną Pan się interesujesz?Raczej planuje zamieszkać w Wiedniu, może Praga?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuAustro-Węgry to kraj wielokulturowy, ale liczę, że uda nam się Szanownego Pana poznać nieco bliżej o pomóc nakreślić kierunek działania.
Czy oprócz tego, że Karsten to imię męskie, coś więcej się o Szanownym dowiemy?Ciężko samego siebie opisywać. Mam nadzieję że z czasem wszyscy poznamy się lepiej.
Wiedeń i Praga daje wiele możliwości...
Zachęcam, choć jestem związany z innmi namiestnictwami...
A czy się poznamy to już zależy od Szanownego Pana, ile nam przekaże. Tymczasem miłej zabawy!
-
Karsten Schütze
- Reakcje:
Bardzo dziękuję wszystkim za miłe powitanie.
Wracając jeszcze do pytania, które padło wcześniej: tak interesuje się również sportem głównie piłką nożną.