Hmm... Ciekawe.
https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f ... 70#p346268
Ciekawostki ze v-świata .
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz
- Reakcje:
-
Kto to?
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
No proszę ile się człowiek dowiaduje...
Przy okazji... Mnie zaciekawił temat na forum Suderlandu
Dotyczy on bazy morskiej na Polarktyce, całkiem blisko mojej ukochanej Ziemi Franciszka Józefa...
-
Joanna Izabela
- Reakcje:
-
Kto to?
Nie jestem pewna czy to odpowiedni wątek ale
Chciałabym zaprosić na Mikronacyjny Turniej Szachowy, który jest organizowany przez Cilliana Saeruceaga. Zgłoszenia można wysylać na discordzie nick: Tadhg#7671 lub przez pocztę na stronie unii
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Joanna Izabela pisze: ↑5 lata temuNie jestem pewna czy to odpowiedni wątek ale
Chciałabym zaprosić na Mikronacyjny Turniej Szachowy, który jest organizowany przez Cilliana Saeruceaga. Zgłoszenia można wysylać na discordzie nick: Tadhg#7671 lub przez pocztę na stronie unii
Dzięki! Pograłbym, ale jestem na poziomie czterolatka... ![]()
- Bruno Petrowicz Catalan
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑5 lata temuCiekawa inicjatywa i z pewnością warto rozważyć swój udział.
W sumie dla samego udziału... To ja się zastanowię... Mam czas do 13-stego...
-
Joanna Izabela
- Reakcje:
-
Kto to?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑5 lata temuJoanna Izabela pisze: ↑5 lata temuNie jestem pewna czy to odpowiedni wątek ale
Chciałabym zaprosić na Mikronacyjny Turniej Szachowy, który jest organizowany przez Cilliana Saeruceaga. Zgłoszenia można wysylać na discordzie nick: Tadhg#7671 lub przez pocztę na stronie uniiDzięki! Pograłbym, ale jestem na poziomie czterolatka...
Ja również, wiec mam nadzieje ze dużo będzie graczy początkujacych. Może los pozwoli, że razem byśmy powalczyli i niech wygra 4 latek z większym szczęściem ![]()
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Joanna Izabela pisze: ↑5 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑5 lata temuJoanna Izabela pisze: ↑5 lata temuNie jestem pewna czy to odpowiedni wątek ale
Chciałabym zaprosić na Mikronacyjny Turniej Szachowy, który jest organizowany przez Cilliana Saeruceaga. Zgłoszenia można wysylać na discordzie nick: Tadhg#7671 lub przez pocztę na stronie uniiDzięki! Pograłbym, ale jestem na poziomie czterolatka...
Ja również, wiec mam nadzieje ze dużo będzie graczy początkujacych. Może los pozwoli, że razem byśmy powalczyli i niech wygra 4 latek z większym szczęściem
I ta radość, jestem w następnej rundzie! Wewnętrzna myśl-kurde, nie jestem taki zły. Potem trafiasz na fanatyka szachów i dostajesz mata w 5 minut... ![]()
A WCM @Joanna Izabela startuje? Jak tak to ja też! Niech stracę. ![]()
-
Joanna Izabela
- Reakcje:
-
Kto to?
Oczywiście, że startuje dlatego bardzo zachęcam nowicjuszy żeby nie czuć się wyobcowana ![]()
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte