5 zaplaciłem.
Sponsorzy XXI v-Mundialu
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Proszę przeczytać dokładniej ustawę. Zakład jest za 20 tysięcy, a za 15 jest folwark.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑4 lata temuProszę przeczytać dokładniej ustawę. Zakład jest za 20 tysięcy, a za 15 jest folwark.
Rzeczywiście. Jutro rozwiążę tą kwestię.
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Nie było tu jak w przypadku RMAW czasu na sponsorów.
Na konto Browaru Stiegl (Bank w Salzburgu) przelane zostanie z Skarbu Księstwa 5 000 KOH, które to Stiegl przelewa na konto AWFP dla zwycięscy mundialu.
Ja także jako osoba prywatna zamierzam przelać ze swojego konta 1 000 K. dla zwycięscy Finału.
Namiestnictwo daje nagrodę dla zwycięscy, który wyjdzie jako pierwszy z grupy grającej w Salzburgu.
Ten kto wygra w GRUPIE A ten otrzyma 1 000 KOH od Salzburga.
A tak już bardziej narracyjnie dziś wyruszyły już ostanie dostawy piw z Browaru Stiegl. Gwarantujemy ze piwa nie zabraknie w Salzburgu oraz na innych stadionach. Jako chyba jedyny sponsor zapewniający napoje chcemy również Zwycięzcom finału dać naszego Szampana.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑4 lata temuNie było tu jak w przypadku RMAW czasu na sponsorów.
Na konto Browaru Stiegl (Bank w Salzburgu) przelane zostanie z Skarbu Księstwa 5 000 KOH, które to Stiegl przelewa na konto AWFP dla zwycięscy mundialu.Ja także jako osoba prywatna zamierzam przelać ze swojego konta 1 000 K. dla zwycięscy Finału.
Namiestnictwo daje nagrodę dla zwycięscy, który wyjdzie jako pierwszy z grupy grającej w Salzburgu.
Ten kto wygra w GRUPIE A ten otrzyma 1 000 KOH od Salzburga.A tak już bardziej narracyjnie dziś wyruszyły już ostanie dostawy piw z Browaru Stiegl. Gwarantujemy ze piwa nie zabraknie w Salzburgu oraz na innych stadionach. Jako chyba jedyny sponsor zapewniający napoje chcemy również Zwycięzcom finału dać naszego Szampana.
Wszystko pięknie, ale jakby mi to wszystko teraz Szanowny Pan to zebrał "do kupy", żebym wiedział całościowo ile to jest tego wszystkiego?
Ja nie ukrywam, że już mam po dziurki w nosie tych sponsorów.
Jeden chce tak, drugi chce tak...
P.S. -ZWYCIĘZCY
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
5000 KOH od Stiegl dla zwycięzcy mundialu.
1000 KOH od MJP dla zwycięzcy mundialu.
1000 KOH od Salzburga dla zwycięzcy grupy A (Tego co będzie miał w grupie A pierwsze miejsce.)
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑4 lata temu5000 KOH od Stiegl dla zwycięzcy mundialu.
1000 KOH od MJP dla zwycięzcy mundialu.
1000 KOH od Salzburga dla zwycięzcy grupy A (Tego co będzie miał w grupie A pierwsze miejsce.)
No i to jest idealnie!