Pisać może każdy kto chce...pod warunkiem, że dostanie zgodę Majestatu.
Zapewne i to zmieni się w bliżej nieokreślonej przyszłości, ale to nie czas i nie miejsce by o tym pisać, a już na pewno nie ja o tym mogę udzielać wszelkich informacji.
Nie mniej zapraszam Szanownwgo Pana Pułkownika do siebie, dawno razem nie gaworzyliśmy! Wskazać drogowskaz do Szan(Szanów)...?
pytanie
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz
- Reakcje:
-
Kto to?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuPisać może każdy kto chce...pod warunkiem, że dostanie zgodę Majestatu.
Zapewne i to zmieni się w bliżej nieokreślonej przyszłości, ale to nie czas i nie miejsce by o tym pisać, a już na pewno nie ja o tym mogę udzielać wszelkich informacji.
Oczywiście, rozumiem.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuNie mniej zapraszam Szanownwgo Pana Pułkownika do siebie, dawno razem nie gaworzyliśmy! Wskazać drogowskaz do Szan(Szanów)...?
O, dziękuję bardzo. Myślę, że trafię. Niebawem mogę przyjechać.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑4 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuPisać może każdy kto chce...pod warunkiem, że dostanie zgodę Majestatu.
Zapewne i to zmieni się w bliżej nieokreślonej przyszłości, ale to nie czas i nie miejsce by o tym pisać, a już na pewno nie ja o tym mogę udzielać wszelkich informacji.Oczywiście, rozumiem.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuNie mniej zapraszam Szanownwgo Pana Pułkownika do siebie, dawno razem nie gaworzyliśmy! Wskazać drogowskaz do Szan(Szanów)...?
O, dziękuję bardzo.
Myślę, że trafię. Niebawem mogę przyjechać.
Nie pozostaje mi nic innego jak czekać...
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
@Franz Leopold I Jest szansa aby otrzymać dostęp do prasy i móc pisać.?
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
@Michał F. Lubomirski-Lisewicz Jasne Poproszę tylko o informację czy chce Pan publikować w którymś z istniejących tytułów czy założyć nowy
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temu@Michał F. Lubomirski-Lisewicz Jasne
Poproszę tylko o informację czy chce Pan publikować w którymś z istniejących tytułów czy założyć nowy
Czy to było do mnie? To była odpowiedź na moje pytanie? Bo oznaczony został drugi Michał i teraz nie wiem czy to do mnie czy Pana Michała.
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
W gruncie rzeczy do obu Panów.
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Jeszcze nie jestem pewny czy któreś z wydawnictw, gazet mnie zechce...
@Heinz-Werner Grüner ??
Możliwe że założyłbym własną gazetę, jeśli nie miałbym pracodawcy... Ale nie mam pomysłu na nazwę. Więc jeśli mnie przyjmą to sporawa załatwiona a jeśli nie to musiałbym pomyśleć.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑4 lata temuJeszcze nie jestem pewny czy któreś z wydawnictw, gazet mnie zechce...
@Heinz-Werner Grüner ??
Możliwe że założyłbym własną gazetę, jeśli nie miałbym pracodawcy... Ale nie mam pomysłu na nazwę. Więc jeśli mnie przyjmą to sporawa załatwiona a jeśli nie to musiałbym pomyśleć.![]()
Jako wywołany do tablicy...
Ja piszę tylko do dwóch w tym momencie "Sportblatt"- ale to gazeta o profilu sportowym w skali federalnej(dla wszystkich myślę), np."Sporthirek"(@Targersdorf Borisz ) pewnie działał by lokalnie na Przedlitawii lub w samych Węgrzech...
I Schwarz-Gelb(jasny gwint-zapomniałem o nim) to taka prasówka raczej dla samego pisania.
W systemie jest mnóstwo nie używanych gazet, które można odświeżyć. Wystarczy się rozejrzeć. A swoją drogą o jakiej tematyce zamierza Szanowny Pan pisać?
To jest dość istotne...
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte