Jak sami Szanowni widzą pracę trwają. Dajmy odetchnąć JCKM... Myślę, że wszelkie nasze uwagi na pewno zostaną poprawione.
Sprawy Techniczne
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑4 lata temuZniknęła możliwość edycji postów. Trudno będzie tak bank prowadzić.
Po zakończeniu prac zapewne wrócą funkcje moderatorskie w namiestnictwach. Trzeba poczekać …
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Poprawiłem żeby ostatni post zawsze wyświetlał się na dole na całą szerokość, dalej będę walczył jak się odrobinę zdrzemnę, bo jeszcze sporo do poprawki
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑4 lata temuZniknęła możliwość edycji postów. Trudno będzie tak bank prowadzić.
Przepraszam najmocniej, zmieniłem ustawienie pozwalające na edycję postów tylko przez dzień po ich napisaniu, dziś po południu przypiszę odpowiednie uprawnienia moderacyjne, więc będzie Pan Wiceprezydent (oraz każdy namiestnik) mógł swobodnie edytować posty w swoim Kraju
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temuPrzepraszam najmocniej, zmieniłem ustawienie pozwalające na edycję postów tylko przez dzień po ich napisaniu, dziś po południu przypiszę odpowiednie uprawnienia moderacyjne, więc będzie Pan Wiceprezydent (oraz każdy namiestnik) mógł swobodnie edytować posty w swoim Kraju
Tylko w swoim? - Zapytał piskliwym głosem leutnant Heinz...
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Monarcha pomachał chaotycznie rękami, wymamrotał coś niehoherentnie i opadł na biurko z głuchym plaśnięciem, najwyraźniej tracąc przytomność
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temuMonarcha pomachał chaotycznie rękami, wymamrotał coś niehoherentnie i opadł na biurko z głuchym plaśnięciem, najwyraźniej tracąc przytomność
-Śpij dobrze nasz "Kaiserku" - Leutnant znalazł w pomieszczeniu obok poduszkę, po czym delikatnie podłożył ją pod głowę śpiącego (i pochrapującego) cesarza... Odwrócił się na pięcie i wyszedł najciszej jak umiał...
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
@Franz Leopold I Mam sprawę. Czy można wymienić, poprawić grafiki, herbów namiestnictw.?
Bowiem są w złej skali, są rozciągnięte.
Kiedyś jako małe obrazki wszystko pasowało lecz teraz takie powiększenie nie służy ładnemu i estetycznemu wyglądowi. Jeśli WCKM pozwoli wraz z bratem @Józef Wilhelm Potocki możemy przygotować obrazki odpowiednich rozmiarów, tak aby ich jakość była doskonała. Co Pan o tym myśli?
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
W gruncie rzeczy właśnie nad tym pracuję, ale dziękuję za zgłoszenie chęci
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Józef Wilhelm Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
@Franz Leopold I @Franz Joseph von Habsburg Czy mógłbym prosić o moderatora w wątku CRACOVIA? viewtopic.php?f=57&t=790
Z wyrazami Szacunku.