Michał Jerzy Potocki pisze: ↑5 lata temui jeśli dostałby tę możliwość aby zostać namiestnikiem Bregencji to mógłby poprowadzić ten zespół.
A co ma piernik do wiatraka?
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑5 lata temui jeśli dostałby tę możliwość aby zostać namiestnikiem Bregencji to mógłby poprowadzić ten zespół.
emeryt
Targersdorf Borisz pisze: ↑5 lata temuMichał Jerzy Potocki pisze: ↑5 lata temui jeśli dostałby tę możliwość aby zostać namiestnikiem Bregencji to mógłby poprowadzić ten zespół.
A to, że będzie miał czas na ogarnięcie tego wszystkiego. Dlatego dwa tygodnie mogą być.
Pozazdrościłem niektórym "więzów krwi" i dziś do Erste Klasse dołączył mój v-brat, który i realnie nim jest.
Michael, tak się zwał, jakby mało Michałów tu było, objął drużynę w spadku po @Targersdorf Borisz. Proszę o wyrozumiałość w braku pojawienia się na forum... Awarie techniczne sprzętu też się zdarzają...
Z tego co wiem, to zarejestruje się nieco później.
Tymczasem proszę Szlachetnego Braona o natarczywe bombardowanie w celu przejęcia Kuchcików, a w ostateczności dodanie nowego klubu...
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑5 lata temuTymczasem proszę Szlachetnego Braona o natarczywe bombardowanie w celu przejęcia Kuchcików, a w ostateczności dodanie nowego klubu...
Zrobione, czekam na zatwierdzenie przez administratora ligi, czyli naszego Prezesa @Heinz-Werner Grüner
emeryt
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑5 lata temuPozazdrościłem niektórym "więzów krwi" i dziś do Erste Klasse dołączył mój v-brat, który i realnie nim jest.
Michael, tak się zwał, jakby mało Michałów tu było, objął drużynę w spadku po @Targersdorf Borisz. Proszę o wyrozumiałość w braku pojawienia się na forum... Awarie techniczne sprzętu też się zdarzają...Z tego co wiem, to zarejestruje się nieco później.
Tymczasem proszę Szlachetnego Braona o natarczywe bombardowanie w celu przejęcia Kuchcików, a w ostateczności dodanie nowego klubu...
Wow. Ma pan brata. Ale fajnie. Zawsze raduję się kiedy w mikronacjach pojawiają się bracia. Że znanych mi braci to mamy tak.: Braci Potockich, braci Lisewiczów oraz teraz braci Grüner. Czy tak?
Już chcę poznać drugiego Grünera... ![]()
Jak zobaczyłem, że w Hofburgu wyszkolono pięciu bramkarzy to lekko się zastanowiłem po co nasz cesarz kazał zlecić takie zadanie.
Jakie to życie jest przewrotne... Gdyby ktoś pół roku temu powiedział mi, że Austriak osiądzie na Węgrzech, a zatwardziały Madziar we Wiedniu to bym nie uwierzył.
Mija pół roku i masz! I to u samego cesarza! ![]()