Pisałem nawet do Pana na Discord Herr @Michał Jerzy Potocki żeby się zorientować czy u Pana problem też już przestał występować
Mam nawet pewien pomysł na gruntowny remont haseł dotyczących Monarchii, ale to już po Mundialu
Zaproszenie na pogrzeb pierwszego prezydenta Białogieńskiej Republiki Ludowej Jana Skraba
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temuPisałem nawet do Pana na Discord Herr @Michał Jerzy Potocki żeby się zorientować czy u Pana problem też już przestał występować
Mam nawet pewien pomysł na gruntowny remont haseł dotyczących Monarchii, ale to już po Mundialu
Widziałem gdzieś na micropedi kalendarium wydarzeń MAW. Może uda się je uaktualnić?
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Byłoby świetnie, z tym że to zadanie dla więcej niż jednej osoby, a kalendarium mieści się o ile pamiętam pod adresem https://wiki.mikronacje.info/Historia_Austro-Węgier
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Franz Leopold I pisze: ↑4 lata temuByłoby świetnie, z tym że to zadanie dla więcej niż jednej osoby, a kalendarium mieści się o ile pamiętam pod adresem https://wiki.mikronacje.info/Historia_Austro-Węgier
Niezwykła historia. Poczytałbym więcej gdyby było. Ja wiem i znam tylko historię od mojego przybycia do MAW.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑4 lata temuGdy ktoś pisał historię roku 1914, to nie śmiało przypominam, że w grudniu 1914 r. przybyłem do Monarchii
Zatem jedno z ważniejszych i najlepszych wydarzeń dla kraju.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte