Zaproszenie na Koronacje

Patryk Mikołaj
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Patryk Mikołaj »

W imieniu całego domu panującego Królestwa Narnii zapraszam na ceremonię Koronacji Rilliana I Wielkiego, która odbędzie się o 14.23 w Wiki mój własny Świat (będziecie musieć zalogować się na tą Wiki i wejść na stronę Koronacja Rilliana I Wielkiego), zapraszam wszystkich głów państw i premierów Mikronacji polskich, Serdeczne Zapraszam!

Patryk Mikołaj von Habsburg und zu Radziwiłł , Książę Altenburga, Książę hrabia Radziwiłł, Ambasador Królestwa Narnii w Austro - Węgrzech [https://images.app.goo.gl/2D3HVrfBXzH9KpCK8]

Michał Jerzy Potocki
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Michał Jerzy Potocki »

Jeszcze niedawno Patryk Mikołaj vel Tymoteusz Piechota vel Alejek nawet Był Pan chyba Patrykiem Mikołajem Habsburgiem.
Jest Pan w końcu księciem księstwa na A, prezydentem, czy księciem Kaspianem? Pan jest człowiek wielu twarzy... :|
Może wybierze Pan jedne personalia i jedną funkcję bo za szybko Pan zmienia i się pogubić można. :lol: ;)

Bruno Petrowicz Catalan
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Bruno Petrowicz Catalan »

Nie jest tak źle, na rowerze idzie nadążyć za ogłaszanymi wydarzeniami.

Obrazek Bruno Petrowicz Catalan
Dowódca 11 Brygady Piechoty 6 Dywizji Piechoty

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Emeryt »

Ja już zacząłem pakować bieliznę, kiedy mój wierny Istvan dał mi do zrozumienia, że nie będę mógł opuścić Monarchii, a jak ją opuszczę to będzie duży problem z powrotem.
Zdziwiłem się dlaczego? Ja, wierny sługa Tronu, palatyn na Węgrzech, Duma Węgier poddana takim szykanom!!!
Okazało się, że mam nieważny paszport, wydany jeszcze na Borysa von Targersdorf, w między czasie zmieniłem dane personale, ale zapomniałem wyrobić nowego paszportu :oops: :P :oops:

emeryt

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

Targersdorf Borisz pisze: 4 lata temu

Ja już zacząłem pakować bieliznę, kiedy mój wierny Istvan dał mi do zrozumienia, że nie będę mógł opuścić Monarchii, a jak ją opuszczę to będzie duży problem z powrotem.
Zdziwiłem się dlaczego? Ja, wierny sługa Tronu, palatyn na Węgrzech, Duma Węgier poddana takim szykanom!!!
Okazało się, że mam nieważny paszport, wydany jeszcze na Borysa von Targersdorf, w między czasie zmieniłem dane personale, ale zapomniałem wyrobić nowego paszportu :oops: :P :oops:

Jakby co to u mnie w Szanach mam portal do Narnii, serdecznie zapraszam. ;)

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Michał F. Lubomirski-Lisewicz
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Michał F. Lubomirski-Lisewicz »

Heinz-Werner Grüner pisze: 4 lata temu

Czy przypadkiem nie w szafie wchodzącej w skład zestawu mebli przywiezionych przez JCKW Andrewa von Habsburg? ;)

Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich

Patryk Mikołaj
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

U mnie w Szafie jest Narnia chyba

Patryk Mikołaj von Habsburg und zu Radziwiłł , Książę Altenburga, Książę hrabia Radziwiłł, Ambasador Królestwa Narnii w Austro - Węgrzech [https://images.app.goo.gl/2D3HVrfBXzH9KpCK8]

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: 4 lata temu
Heinz-Werner Grüner pisze: 4 lata temu

Czy przypadkiem nie w szafie wchodzącej w skład zestawu mebli przywiezionych przez JCKW Andrewa von Habsburg? ;)

Dokładnie tam! :D

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Michał F. Lubomirski-Lisewicz
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Michał F. Lubomirski-Lisewicz »

Tylko nie jestem pewien, czy w skład zestawu wchodziła szafa, ale załóżmy, że tak. ;)

Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich

Patryk Mikołaj
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ja też nie wiem

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Pogawędki”