Wiktor Maretzky pisze:Popieram. Na początek może być.
Chociaż Budapest może czuć się niejako pokrzywdzony zepchnięciem na margines wielkiej polityki...
Tymczasowa Rada, Tymczasowy Regulamin. Zapewne wtoku obrad sie to zmienni.
za przyjęciem.
Wiktor Maretzky pisze:Popieram. Na początek może być.
Chociaż Budapest może czuć się niejako pokrzywdzony zepchnięciem na margines wielkiej polityki...
Tymczasowa Rada, Tymczasowy Regulamin. Zapewne wtoku obrad sie to zmienni.
za przyjęciem.
emeryt
Wiktor Maretzky pisze:Chociaż Budapest może czuć się niejako pokrzywdzony zepchnięciem na margines wielkiej polityki...
Rada nie może obradować w dwóch miejscach naraz. Wybraliśmy ten gród który był niejako w realnej MAW ważniejszy.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Sorry, ale to chyba Budapeszt jest miastem Królewskim, a Wiedeń Cesarskim...
Regulamin jest ok, nic dodać nic ująć
(-)Tymoteusz von Hohenzollern
Gubernator Królewski Węgier
Ja również popieram regulamin
Książę Pobrzeski
Nie widzę sprzeciwów co do przyjęcia regulaminu. Pora więc ruszyć dalej.
Zgłaszam kandydaturę Herr Borysa Targersdorfa, na stanowisko przewodniczącego rady.
Stetryczała pierdoła
Popieram tą kandydaturę
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
Pan Targersdorf wydaje się być człowiekiem rozważnym i mocno zaangażowany w życie kraju. Popieram. :)
Kusi mnie by kantytować, ale Herr Targersdorf jest bardziej rozważnym człowiekiem i ma więcej czasu niż ja
Jestem za panem Borysem.
(-)Tymoteusz von Hohenzollern
Gubernator Królewski Węgier
Popieram.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Andrew von Lichtenstein pisze:Preszburg leży w połowie drogi miedzy Wiedniem, a Budapesztem. Jest tam piękny zamek przebudowany przez Habsburgów.
Czy Książe Słowacji nas przyjmie
Tak. W tej kwestii proponuje, aby obrady odbywały się co jakiś czas w innych miejscach. Raz we Wiedniu, raz we Lwowie, raz w Budapeszcie ect...
Co do stanowiska popieram Borysa.