SKARB KIBICA ERSTE KLASSE stan na (28.stycznia 1921 roku) To już po raz trzeci przedstawimy dla Państwa almanach wiedzy o piłkarskiej lidze w Monarchii Austro-Węgierskiej. Przed tym sezonem, choć liga nie powiększyła się, to jednak nastąpił cały ogrom zmian personalnych i lokalizacyjnych. Zapowiada się kolejny arcyciekawy sezon. Prezentujemy Państwu niepowtarzalny i najbardziej aktualny...
[KIOSK] Skarb Kibica – Erste Klasse – Sezon III
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Ja dopiero za dwie godziny mam pełny relaks.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑4 lata temuPiątek, godzina 15.00 filiżanka kawy i Skarb Kibica w ręku
Żyć nie umierać.
To mnie skłoniło do refleksji nad moim "pisaniem"... Szczerze to chciałbym napisać coś kilkukrotnie "grubszego", z większą ilością tekstu...
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuSzczerze to chciałbym napisać coś kilkukrotnie "grubszego", z większą ilością tekstu...
Ja się ciesze, że Skarb Kibica się pokazał.
Ja o swim "pisaniu" nie miewam refleksy ale w tym sezonie Sporthirek zapewne będzie pisał o dwóch drużynach.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑4 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuSzczerze to chciałbym napisać coś kilkukrotnie "grubszego", z większą ilością tekstu...
Ja się ciesze, że Skarb Kibica się pokazał.
Ja o swim "pisaniu" nie miewam refleksy
ale w tym sezonie Sporthirek zapewne będzie pisał o dwóch drużynach.
Też się cieszę, że Skarb Kibica wyszedł... Już myślałem, że się nie wyrobię, a zadziałałem w jeden dzień.
A ja mam nadzieję, że Spothirek będzie pisał w ramach "das Mediensystem der Monarchie" (dMdM)... Jeśli nie to będę się ubiegał o "status redaktora przekazującego"...
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuże Spothirek będzie pisał w ramach "das Mediensystem der Monarchie"
Jak najbardziej!
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte