Witam! Czy mogę dołączyć do Armii, walczyć za ojczyznę, pozdrawian
Chcę dołączyć do Armii
- Patryk Mikołaj
- Reakcje:
-
Kto to?
Patryk Mikołaj von Habsburg und zu Radziwiłł , Książę Altenburga, Książę hrabia Radziwiłł, Ambasador Królestwa Narnii w Austro - Węgrzech [https://images.app.goo.gl/2D3HVrfBXzH9KpCK8]
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Ja już kiedyś umarłem za ojczyznę.
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Ja nie miałem zaszczytu, byłem ranny, ale nie umarłem, wszystko przede mną. Ale Istvan mówi, że padnę raczej ze starości.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑4 lata temuJa nie miałem zaszczytu, byłem ranny, ale nie umarłem, wszystko przede mną. Ale Istvan mówi, że padnę raczej ze starości.
I tego Szachetnemu Baronowi życzę z całego serca!
To znaczy, nie żeby Szlachetny Baron padł już teraz, tylko jak już przyjdzie pora, czyli jak ustaliliśmy kiedyś w wieku ok.150 lat, to niech to będzie śmierć "ze starośći", taka naturalna, a nie gdzieś na wojnie, na obcej ziemi... Bo proszę sobie wyobrazić Szanowny Panie Tymoteuszu, Księciu Altenburga, Prezydencie Białogieńskiej Republiki Ludowej, że u nas służba trwa do amen w pacierzu, czyli aż się powieki zamkną...
- JCKW Andrew von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Szanowny Panie
Poczekajmy na obywatelstwo
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temu..u nas służba trwa do amen w pacierzu, czyli aż się powieki zamkną...
Ale czuj duch. Należy być czujnym, na marach leżeć w pozycji hab-acht, czujnym uchem wsłuchiwać się w słowa porywającego kazania feldkurata @Maksymilian Rudolf Habsburg i być gotowym do dalszej służby.
W razie umierania na polu chwały zaleca się pożegnanie z dowódcą, najlepiej by był to najwyższej rangi oficer, ucałowanie go w prawą dłoń w podziękowaniu za lata służby, zaleca się umierania ze śpiewem na ustach Boże wspieraj, Bożę chroń.
emeryt
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Ale się lekko poważnie zrobiło. Naszym żołnierzom chyba nie grozi śmierć na polu bitwy. I raczej nie padną od kul przeciwnika.