Liczba szalup?

Samuel Cunard (uzurpator)
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Samuel Cunard (uzurpator) »

Po przejrzeniu całego forum nie znalazłem żadnego prawa,które normuje kwestie związane z liczbą szalup na statkach pasażerskich.Więc nie wiem czy ma ich być według tonażu statku,czy według liczby pasażerów.
Szukam również ludzi,którzy chcą zostać oficerami i marynarzami.

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Emeryt »

mam nadzieję ,że Rząd nigdy takiego prawa nie wyda . jest to prywatna sprawa armatora .

emeryt

Edler Jan von Thorn-Maikowski
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Nieprzeczytany post autor: Jan von Thorn-Maikowski »

Herr Cunard, a może zechciałby Pan podjąć się stworzenia austro-węgierskiej floty handlowej? W Monarchii mało jest ludzi, którzy kiedykolwiek mieli styczność z marynarką, a rozwój handlu znacznie ożywiłby nasze akweny morskie. Mógłbym pomóc w miarę moich możliwości.

/-/ Jan Dagobard Edler von Thorn-Maikowski
III Herzog von Monderien

Obrazek

Samuel Cunard (uzurpator)
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Samuel Cunard (uzurpator) »

Chciałbym się podjąć ale musi Herr pomóc,gdyż zawsze miałem tylko statki pasażerskie.Mam też pewien pomysł,choć trochę może dziwny.Otóż moje statki mogą przewozić pocztę.Więc proponuję aby mogły używać tytułu Cesarski Parowiec Pocztowy-imię statku.Potrzebuję też wiedzieć jak dodawać zdjęcia.

Edler Jan von Thorn-Maikowski
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Nieprzeczytany post autor: Jan von Thorn-Maikowski »

Wspólnymi siłami damy radę Panie Samuelu. ;) Co do poczty to możliwe, że możemy tą koncepcję jakoś wykorzystać. Otóż Austro-Węgry posiadają terytoria zamorskie, które od dawna nie mają połączenia z macierzą przez co nie wiemy co się tam dzieje. Przydałby Nam się zatem jakiś system łączności więc Pańska inicjatywa może być użyteczna. :) Kwestię wstawiania obrazków i resztę rzeczy omówimy na PW.

/-/ Jan Dagobard Edler von Thorn-Maikowski
III Herzog von Monderien

Obrazek

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Emeryt »

Panie Samuelu jeżeli mogę coś podpowiedzieć , Herr Ciaran van Scharfschuetze o ile dobrze pamiętam zajmował się kiedyś transportem śródlądowym , może warto nawiązać współprace .

emeryt

Marcel Hans
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Marcel Hans »

Zgadza się, całkiem niedawno Ciaran otworzył tutaj swoje przedstawicielstwo: http://jantar-ferries.weebly.com/
Sądzę, że współpraca w takim obszarze działań byłaby niezwykle ciekawa. Może też uda się przyjąć standardy wewnątrzbranżowe dla takich rzeczy jak liczba szalup?

(-) Marcel Hans

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Pogawędki”