Pogrzeb Sophie Suzanne von Hippogriff

Leszek Ebe-Grüner
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Jako że nie wiedziałem gdzie dać ten wątek, to dodam go tutaj.

Mianowicie zostałem nowym władcą Mecenatu Xorphii, ale to najmniej ważna informacja. Wszyscy obywatele Austro-Węgier, bez wyjątku są zaproszeni na pogrzeb Sophie Suzanne von Hippogriff. Każdy jest mile widziany i będę bardzo wdzięczny, jak ktoś będzie brał udział w pogrzebie.

A tu informację o śmierci- http://xorphia.ct8.pl/forum/viewtopic.php?t=41

Samuel Radziwiłł
Awatar użytkownika
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Samuel Radziwiłł »

A cóż to się stało? Jeszcze czytało się o chęci udziału w kolejnym Rajdzie, a tu pogrzeb :(

Samuel książe Radziwiłł
Rzeczpospolita Obojga Narodów
Palatynat Leocji

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

Miejmy nadzieję, że decyzja nie jest ostateczna. Strata każdej osoby w mikro to powód do smutku.

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

JCKW Andrew von Habsburg
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Kriegsmarine

Nieprzeczytany post autor: Andrew von Habsburg »

Przykro wiadomość, postaram się pojawić

Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier

Obrazek

Leszek Ebe-Grüner
Reakcje:

Pogrzeb odbędzie się w sobotę o godzinie 21 w Mecenacie Xorphii. Oczywiście będę informował na bieżąco, w jakim konkretnym wątku on będzie.

Albert Fryderyk de Espada
Awatar użytkownika
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Teraz nie wiem czy powinienem się na owej uroczystości zjawić, przez wzgląd na to iż pan @Leszek Ebe-Grüner, nie zamieścił o tym żadnych informacji na forum Muratyki, być może nie życząc sobie obecności niektórych obecnych tam osób.
Warto jednak pamiętać iż Sophie Suzanne von Hippogriff zrobiła i dla Muratyki bardzo dużo.
Może rozważy jednak szanowny poinformowanie pana Romanova czy też Waksamna dla którego strata ta jest jednak bardziej osobista niż dla większości osób.

ObrazekObrazekObrazek

Leszek Ebe-Grüner
Reakcje:

Panie Albercie Fryderyku de Espada. Pan, również jak najbardziej może zjawić się na pogrzebie. Ponadto wybaczy pan, ale są 2 powody dla których nie umieściłem informacji na temat pogrzebu w Muratyce:
1.Nie do wszystkich państw udało mi się dostać i poinformować o tym smutnym fakcie, mimo dużego wysiłku.
2.Był usunięty mój ostatni post pożegnalny w Muratyce, dlatego obawiam się, że post o pogrzebie, również mógłby zostać usunięty i każdy kolejny mój post mógłby zostać usunięty.

Dlatego z tych powodów nie stworzyłem wątku informacyjnego o pogrzebie w Muratyce.

Albert Fryderyk de Espada
Awatar użytkownika
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Rozumiem, przykro jest słyszeć że pańskie relacje z panem Waksmanem są aż tak złe no ale cóż mogę zrobić.
Kiedyś może się panowie pogodzą i jawi się pan jeszcze w Muratyce.

ObrazekObrazekObrazek

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

Nie wnikam w szczegóły, syn mi niewiele mówi, ale kasować posty pozegnalne, kogokolwiek by nie były brzmią słabo. Nie znałem, co prawda, treści, ale zakłądam, że nie było personalnie wulgarne…

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Kaspar Waksman
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Kaspar Waksman »

Proszę zaprzestać bezczelnie łgać i zaginać znaną nam czasoprzestrzeń. Nic nie zostało usunięte, nie praktykujemy takich rzeczy na naszym forum. Wątek pożegnalny, który Pan umieścił znajdował się w dziale obywatelskim czyli takim, który widzą tylko obywatele. Po rzuceniu paszportem i odebraniu obywatelstwa przez Prezydenta utracił Pan dostęp do tego działu. Ot cała sprawa rozwiązana.

Następnym razem proszę się albo zapytać albo 2 razy pomyśleć i się powstrzymać, niż szerzyć kłamstwa mnie oczerniające.

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Królestwo Węgier”