Byłoby bardzo miło.
Targersdorf Borisz pisze: ↑4 lata temuTak właśnie sądzę. Jeżeli będzie te 20 drużyn ne ma problema, zrobi się jeszcze ciekawiej.
Czyli jest nas dwóch.
Jakby Szanowny Pan Jacob dołączył to brakuje nam jeszcze...5.
Byłoby bardzo miło.
Targersdorf Borisz pisze: ↑4 lata temuTak właśnie sądzę. Jeżeli będzie te 20 drużyn ne ma problema, zrobi się jeszcze ciekawiej.
Czyli jest nas dwóch.
Jakby Szanowny Pan Jacob dołączył to brakuje nam jeszcze...5.
Ano właśnie!
Zależy jak do tego podejść.
Jeśli Herr Jacob to nie Karsten, to mamy już jedno zgłoszenie w toku...
Problem tylko z nazewnictwem, bo nie wiem jak podejsć do zespołów rezerw.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuProblem tylko z nazewnictwem, bo nie wiem jak podejsć do zespołów rezerw.
Nie bardzo rozumiem
emeryt
Targersdorf Borisz pisze: ↑4 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuProblem tylko z nazewnictwem, bo nie wiem jak podejsć do zespołów rezerw.
Nie bardzo rozumiem
Poszła propozycja nazwy jako Bohemians II. Nie ma raczej szans by to przeszło, ale mimo wszystko.
Ogólnie jeśli uda mi sie przetrwać ten sezon bez kompromitujących porażek, to klub zostawi mnie na miejscu trenera i przedłużą mi kontrakt na następny sezon. Co do Juli to raczej zostanie bo z nią pisałem. A co do podziału to jestem jak najbardziej za. Będziemy mogli walczyć o to kto będzie w pierwszej lidze. Jak teraz dojdzie jeszcze Pan Jakob to też liga sie powiększy. Nie ma co czekać na 20 klubów. Bo się nie doczekamy a projekt umrze bo ktoś odejdzie. Lepiej zróbmy aby coś jedne sezon mógł być bardziej urozmaicony.
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑4 lata temuOgólnie jeśli uda mi sie przetrwać ten sezon bez kompromitujących porażek, to klub zostawi mnie na miejscu trenera i przedłużą mi kontrakt na następny sezon. Co do Juli to raczej zostanie bo z nią pisałem. A co do podziału to jestem jak najbardziej za. Będziemy mogli walczyć o to kto będzie w pierwszej lidze. Jak teraz dojdzie jeszcze Pan Jakob to też liga sie powiększy. Nie ma co czekać na 20 klubów. Bo się nie doczekamy a projekt umrze bo ktoś odejdzie. Lepiej zróbmy aby coś jedne sezon mógł być bardziej urozmaicony.
Szanowny Panie, ale projekt ma rację bytu jak jest kilka drużyn do grania. Jak będziemy mieli 14-15, to w lidze będzie 8-7... To już 12-14 kolejek, a więc sporo mniej niż teraz. Dla mnie optimum jest właśnie takie 18 kolejek przy 10 drużynach w jednej klasie.
Cieszmy się i tak, że mamy aż 14 zespołów.
Może i mnie kolejek ale będzie można puchary zagrać. Zawsze są jakieś plusy. A co przeszkadza, że sezon skończy się wcześniej?
Będzie tylko więcej sezonów. Im więcej drużyn sie pojawiło oraz jak zmieniliśmy system na dwa mecze tygodniowo to nie ma już pucharu a tak to mógłby wrócić a to też jest jakieś małe nasze wydarzenie.
Bardzo zaciekawiła mnie opcja komentowania meczy (Finału Pucharu Leockiego) przez Pana Heinza. Myślę, że i u nas ja byłyby finały to mogłoby sie takie coś odbywać. Mieliśmy tylko jeden puchar, a potem doszły nowe kluby i nie było już rewanżu. A tak to możliwy jest mecz Sparta-Rapid. Jedna liga, dwie klasy, walka i rywalizacja o to aby być w Erste Klasse. Dzięki podzieleniu będzie mniej kolejek ale za to dojdą puchary a wtedy kolejki sie wydłużą. Jesli sezon skończy się wcześniej to kolejny zacznie się wcześniej.