Księstwo Salzburga zostanie sponsorem Sezonu II RMAW 1000 KOH
Browar Stiegl zostanie Sponsorem II Sezonu RMAW 5000 KOH
Sponsorzy RMAW
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Lieselotte Augentrost
- Reakcje:
Czy sponsorem mógłby zostać Dom Mody Auterra? W ramach nagrody zwycięzcy otrzymaliby przygotowane kreacje Domu Mody.
Lieselotte Augentrost
Faktotum
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑4 lata temuKsięstwo Salzburga zostanie sponsorem Sezonu II RMAW 1000 KOH
Browar Stiegl zostanie Sponsorem II Sezonu RMAW 5000 KOH
Nie zdążyłem jeszcze napisać, ponieważ na razie tylko pytałem, że minimalna kwota w koronach to 5000 KOH...
1000KOH to trochę mało jak na sponsora głównego.
Księstwo Salzburga może zostać TYLKO sponsorem jednego rajdu. I tu proponował bym nasz rodzimy, gdyż przez te ziemie na pewno pojedziemy.
Browar uwzględnię.
Przy okazji chciałęm zapytać WCKM @Franz Leopold I jak to jest? Najpierw składamy rezygnację z urzędu o 10 rano, a wieczorem wydajemy dekrety? Czy one mają swoją ważność?Pytam tutaj, gdyż nie chcę zaśmiecać wątku z dekretami namiestnika.
Tak samo z dysponowaniem kontem bankowym...
Jak "władza" uzna, że jest ok, to tak jak pisałem- Stiegl uwzględnię, a Herzogtum po dopłacie, albo dookreśleniu...
Proszę o podanie kwoty i formy sponsoringu. Jak w zeszłym sezonie, dostawca paliwa i olejów?
Natalia von Lichtenstein pisze: ↑4 lata temuCzy sponsorem mógłby zostać Dom Mody Auterra? W ramach nagrody zwycięzcy otrzymaliby przygotowane kreacje Domu Mody.
Tak, mógłby. Oczywiście! Jeśli to ma być taka forma rzeczowa, to raczej musielibyśmy umawiać się na przygotowywanie kreacji co rajd, albo jeśli mówimy o sponsoringu jednego konkretnego rajdu, czy wybranej grupy to adekwatnie.
Jestem jak najbardziej za!
Podczas prywatnych negocjacji toczę zaciekłe boje z LEODROGBUD'em i ich przedstawicielem oraz z całkowicie nowym sponsorem!
Nagrody będą zaskakujące i niezwykle wartościowe.
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuNie zdążyłem jeszcze napisać, ponieważ na razie tylko pytałem, że minimalna kwota w koronach to 5000 KOH...
1000KOH to trochę mało jak na sponsora głównego.
Księstwo Salzburga może zostać TYLKO sponsorem jednego rajdu. I tu proponował bym nasz rodzimy, gdyż przez te ziemie na pewno pojedziemy.
Browar uwzględnię.
Przy okazji chciałęm zapytać WCKM @Franz Leopold I jak to jest? Najpierw składamy rezygnację z urzędu o 10 rano, a wieczorem wydajemy dekrety? Czy one mają swoją ważność?Pytam tutaj, gdyż nie chcę zaśmiecać wątku z dekretami namiestnika.
Tak samo z dysponowaniem kontem bankowym...
Jak "władza" uzna, że jest ok, to tak jak pisałem- Stiegl uwzględnię, a Herzogtum po dopłacie, albo dookreśleniu...
Dobrze. Zatem Salzburg zostanie sponsorem rajdu w MAW.
Browar dziękuję.
Według mnie to nie ma oficjalnego odwołania zatem póki nie ma to mogę, sprawuję jeszcze urząd i posiadam obywatelstwo.
Ale to są tez już ostanie dekrety więc też nie byłbym jakiś rygorystyczny bo nie są to decyzje które są poważne.
Jako jeszcze namiestnik mogę dysponować bankiem. Też nie zrobiłem jakiś wielkich przelewów posunięć. Tylko doliczyłem pieniążki.
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Moim zdaniem pan Michał ma rację
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑4 lata temuDokładnie tak, kwota pozostanie ta sama, to było 20 000 koron?
Dokładnie ta kwota.
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑4 lata temuDobrze. Zatem Salzburg zostanie sponsorem rajdu w MAW.
Browar dziękuję.
Według mnie to nie ma oficjalnego odwołania zatem póki nie ma to mogę, sprawuję jeszcze urząd i posiadam obywatelstwo.
Ale to są tez już ostanie dekrety więc też nie byłbym jakiś rygorystyczny bo nie są to decyzje które są poważne.
Jako jeszcze namiestnik mogę dysponować bankiem. Też nie zrobiłem jakiś wielkich przelewów posunięć. Tylko doliczyłem pieniążki.
Zdaję sobie sprawę, że dopóki JCKM nie przyjmie rezygnacji to nie ma ona mocy prawnej, ale chodziło o sam fakt "wiedztwa".
Ja nie mam nic przeciw Pańskim dekretom, bynajmniej!
Wracając już do rajdu. To z Salzburgiem tak chyba będzie najrozsądniej.
Jak wyżej.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Ja jak zawsze "znakomicie" jestem poinformowany.