Ja także zapomniałem.
No, ale jednego gola strzelili.
1.Klasse
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz
- Reakcje:
-
Kto to?
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz
- Reakcje:
-
Kto to?
No, ale moi kartek podostawali...
Cztery!
Zagrzebiacy parę razy próbowali strzelić, ale raz poprzeczka, tam bramkarz łapał, ale jednak dwa gole trafili. Jeden w pierwszej połowie, drugi w drugiej. Cieszę się jednak, że Lwowiakom się udało jednego trafić. No i w pewnym momencie mieliśmy remis. Od 47 do 70 minuty. Ale jednak Zagrzebiacy okazali się być silniejsi.
Gratuluję, mości Baronie!
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Michał F. Lubomirski-Lisewicz pisze: ↑4 lata temuNo, ale moi kartek podostawali...
Cztery!Zagrzebiacy parę razy próbowali strzelić, ale raz poprzeczka, tam bramkarz łapał, ale jednak dwa gole trafili. Jeden w pierwszej połowie, drugi w drugiej. Cieszę się jednak, że Lwowiakom się udało jednego trafić. No i w pewnym momencie mieliśmy remis. Od 47 do 70 minuty. Ale jednak Zagrzebiacy okazali się być silniejsi.
Gratuluję, mości Baronie!
A ja u siebie z Pasiakami... Wstyd...
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Zaczęło się da Rapidu dobrze. Pierwszy mecz z Krakowem powinien cieszyć. No cóż nie są oni zbyt gościnni.
Ja dałem z siebie 100 % i udało się. Choć ten ostatni karny niebezpieczny. Lecz udało się. I pełny zestaw punktów jest u nas. Lecimy po kolejny sukces.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Najlepsze jest to, że to co sprawdza się w każdym moim zespole, w Rapidzie jest totalnie na odwrót. A to przecież mój najlepszy zespół...
Czas na zmiany! Wiosna idzie!
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuNajlepsze jest to, że to co sprawdza się w każdym moim zespole, w Rapidzie jest totalnie na odwrót.
A parametry piłkarzy są podobne? Bo tam może tkwić diabeł.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑4 lata temuHeinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuNajlepsze jest to, że to co sprawdza się w każdym moim zespole, w Rapidzie jest totalnie na odwrót.
A parametry piłkarzy są podobne? Bo tam może tkwić diabeł.
W sensie umiejętnosci piłkarzy, czy, że WR, forma etc?
Gram w X11 już od dekad, oczywiście z przerwami, choć konto nadal nie zostawało pzrez ten czas usunięte, w dodatku miałem wrażenie, że zawsze kontroluje na tyle swoje zdolności, że raz jest lepiej, raz gorzej, ale znam choć część powodów niepowodzeń. A teraz? Nie mam pojęcia.