Dziękuję Waszej Cesarskiej i Królewskiej Mości — przyznaję, że tę opcję przeoczyłem z uwagi na jej ukrycie w menu. Wykaz ostatnich wątków (niezależnie od ich odczytania) na stronie głównej jest dla mnie najwygodniejszym mechanizmem korzystania z forum z uwagi na tematy, do których chcę wrócić po jakimś czasie. Logiki „nowych postów” na phpBB z kolei nie jestem w stanie uchwycić bez zapoznania się z dokumentacją. (Oczywiście, istotnym fragmentem jest tutaj „dla mnie”, inni użytkownicy mogą mieć tutaj odmienne preferencje).
pytanie
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Tak, planuję wprowadzić pewne zmiany w układzie forum, tak żeby te opcje były nieco bardziej prominentne.
Co do tego w jaki sposób forum oznacza posty jako 'nowe', to przyznaję się bez bicia, że dla mnie też jest to bardzo ezoteryczne...
Tym niemniej, funkcja ta, choć działa jak widać, jest przynajmniej standardem na wszystkich forach opartych na phpbb o ile mi wiadomo
-
Joanna Izabela
- Reakcje:
-
Kto to?
Dziękuje @Franz Leopold I dokładnie tego szukałam.
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Polecam się!
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
@Heinz-Werner Grüner Jest jakimś nadmoderatorem że jest dwa razy wymieniony jako moderator Sytrii, czy mamy dwóch Grünerów?
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Himmelaudon, rzeczywiście...
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Moritz von Oranien-Nassau pisze: ↑4 lata temu@Heinz-Werner Grüner Jest jakimś nadmoderatorem że jest dwa razy wymieniony jako moderator Sytrii, czy mamy dwóch Grünerów?
Nic mi nie wiadomo bym miał członka rodziny, ale kto wie, gdyby ktoś był zainteresowany zostać moim bratem czy siostrą.
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Widzę że problem dotyczy wszystkich forów mających przydzielonego moderatora, ale jeszcze nie mam pojęcia z czego on wynika...
- Józef Wilhelm Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Witam. Mam pytanie jak zacząć pisać dla Monarchii. Chodzi mi o gazety?
Jak to przebiega i co muszę zrobić? Dziękuję za pomoc i odpowiedź.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Szanowny Panie Potocki,
Jestem do Pańskiej dyspozycji w tej materii... By rozpocząć pisanie w dziale KULTURA, NAUKA i SPORT znaleźć forum "Media" .Następnie należy wejść w podforum "Prasa Krajowa". Otworzy się strona Systemu medialnego Monarchii, a dalej to już zależy od Pańskiego "zaawansowania technicznego"...
Prosiłbym jednak o informację, czy dalej poradzi sobie Szanowny Pan sam czy pomóc.