1.Klasse

Józef Wilhelm Potocki
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Józef Wilhelm Potocki »

Targersdorf Borisz pisze: 4 lata temu
Józef Wilhelm Potocki pisze: 4 lata temu

... poszukać jeszcze jakiś wzmocnień najprawdopodobniej w okolicach środka trwania ligi.

Ja nie kupuję zawodników w trakcie sezonu, chociaż czasami okazja kusi, jedynie juniorów ze szkółki biorę.

Jaką stawkę cotygodniowej dotacji na szkółkę Pan poleca? :D Pytam bo raczej zna się Pan na tym lepiej niż ja.

/-/ Józef Wilhelm Potocki h. Pilawa
Ambasador Rzeczypospolitej Obojga Narodów w Palatynacie Leocji i Pustkowiach Winków
Przewodniczący Generalitatu Królestwa Skarlandu

Obrazek Obrazek Obrazek

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Emeryt »

Bez przesady z tą wiedzą ;)
Temat jest złożony, bo można dać 150 000 e. i otrzymać np. 17 letniego juniora z czterema belkami, albo z trzema ale z fajnymi cechami specjalnymi. Może też dać 300 000 e. i otrzymać 20 letniego juniora z czterema belkami.
Szczęście jest tu kluczowym czynnikiem :)

emeryt

Józef Wilhelm Potocki
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Józef Wilhelm Potocki »

Targersdorf Borisz pisze: 4 lata temu

Bez przesady z tą wiedzą ;)
Temat jest złożony, bo można dać 150 000 e. i otrzymać np. 17 letniego juniora z czterema belkami, albo z trzema ale z fajnymi cechami specjalnymi. Może też dać 300 000 e. i otrzymać 20 letniego juniora z czterema belkami.
Szczęście jest tu kluczowym czynnikiem :)

A jakiego najlepszego zawodnika miał pan okazję zobaczyć w szkółce? (belki, wiek, umiejętności.) :D

/-/ Józef Wilhelm Potocki h. Pilawa
Ambasador Rzeczypospolitej Obojga Narodów w Palatynacie Leocji i Pustkowiach Winków
Przewodniczący Generalitatu Królestwa Skarlandu

Obrazek Obrazek Obrazek

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Trafił mi się 17 latek, cztery belki, z trzema fajnymi cechami. Kiedyś kupiłem zawodnika we wieku juniora, za najniższą stawkę bez cech specjalnych, po jakimś czasie wartość zawodnika podskoczyła zagrał raptem dwa mecze i sprzedałem go za 2 300 000 e.

emeryt

Michał Jerzy Potocki
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Michał Jerzy Potocki »

Chyba też zacznę inwestować w szkółkę ale najpierw musze zająć się finansami, bo mam sytuację gorszą niż Szanowny Baron. Bo ja mam na minusie. :lol: ;) :(

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

Nie warto doprowadzać do ujemnych wartości jak się prowadzi szkółkę, gdyż dotacja na szkolenie jest automatycznie przerywana... To może powodować obniżkę wartości takiej szkółki-fakt tej zmiany niby jest podany, ale dla mnie zawsze to było mało zauważalne. ;)
Także jak kupuję kogokolwiek to zawsze zostawiam minimum jakie potrzebuję na szkółkę.

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

Ruszamy już w ten weekend! Gotowi na sobotę??? Ja tak szczerze powiedziawszy to nie. :)
Nie moge się jakoś jednoznacznie określić jak grać... Czy ryzykować i na ostro, czy jednak spokojnie i swoje...
Sezon nie będzie łatwy, poziom rośnie, rywalizacja coraz większa, obawy słuszne... A w trzecie trofeum z rzędu ładnie w klubowej gablocie wyglądało...

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Michał Jerzy Potocki
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Michał Jerzy Potocki »

Heinz-Werner Grüner pisze: 4 lata temu

Sezon nie będzie łatwy, poziom rośnie, rywalizacja coraz większa, obawy słuszne... A w trzecie trofeum z rzędu ładnie w klubowej gablocie wyglądało...

(Ja oczywiście rozumiem. Ale...) Powiedział Pan Gruner stawiając trzecią statuetkę za zwycięstwo w lidze w gablocie. :lol: ;)

Ritter Moritz von Oranien-Nassau
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Moritz von Oranien-Nassau »

Szkoda że nie ma opcji pozbądź się zawodnika. Kazałbym się swoim rzucić na Kwiatkowskiego

Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
Obrazek

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Heinz-Werner Grüner pisze: 4 lata temu

Gotowi na sobotę???

Ja już pisałem nie bardzo, ale co tam płakać.....gramy!!! gramy!!! graaaaaaamyyyyyyyy!!!!!!!!!

emeryt

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Pozsony”