Małe sprostowanie, nigdzie nie osiadłem, będę dojeżdżał do pracy.
1.Klasse
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑5 lata temuMałe sprostowanie, nigdzie nie osiadłem, będę dojeżdżał do pracy.
![]()
A Korona Salzburg która zmieniła nazwę na ASK Salzburg od następnego sezonu, zagra swój pierwszy mecz towarzyski już 20 stycznia z drużyną Ochmistrzów Hofburg pod wodzą trenera Borysa, na stadionie SalzArena.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑5 lata temuMałe sprostowanie, nigdzie nie osiadłem, będę dojeżdżał do pracy.
No jasne, ale co jednak z Wiedniem się związał to związał.
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Czy ktoś wytłumaczy mi fenomen tego że wszyscy zawodniczy grający w 1 składzie mieli powyżej 10 jeśli chodzi o WR a ci na rezerwie chyba tylko jeden nie miał 10, a mimo to żaden z moich zawodników się nie poprawił i mają takie jak w poprzednim sezonie... ? Czuję się troszkę oszukany.
![]()
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Już to wałkowaliśmy na X11, a Sturmowy przeprowadził wnikliwą analizę zjawiska. Jeżeli w raporcie przy nazwiski był + to zawodnik się rozwinął, nawet jeżeli nie przybyło cegiełek.
emeryt
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Targersdorf Borisz pisze: ↑5 lata temuJuż to wałkowaliśmy na X11, a Sturmowy przeprowadził wnikliwą analizę zjawiska. Jeżeli w raporcie przy nazwiski był + to zawodnik się rozwinął, nawet jeżeli nie przybyło cegiełek.
Ja nic takiego nie widziałem... Dziwne. ![]()
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Zmiany trenerskie:
Michael Grüner - Budapest Honved
Targersdorfi Borisz - Ochmistrze Hofburg
Ludwik Tomović - Slavija Sarajewo
I mam zapytanie odnośnie tego ostatniego klubu... Czy uważacie, że skoro jest już jeden klub z tego miasta, to czy Szanowny Trener Tomović może zmienić nazwę i lokalizację?
Tutaj akurat bym się tak nie spinał, gdyż ten klub nie jest też w żadne sposób fabularnie rozwinięty na forum.
Podaje pod dyskusję...