Dzięki Szanowni za przypomnienie, lecę na peron, ostatni dzisiaj w kierunku lotniska. A stamtąd do stolicy Bialenii! Bis bald.
Ambasada Republiki Bialeńskiej
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Ametyst Faradobus
- Reakcje:
-
Kto to?
Najbliżej będzie do Laszkbergu, stamtąd są nawet loty do Wolnogradu. Jak kiedyś zreanimuję (ciągle kwitnące i przeżywające dziś szczyt swojego rozwoju) ZSKHiW to poprowadzę w końcu autostradę tramwajową do Wiednia.
Ametyst Faradobus
Bardzo Wspaniały Król Hirschbergii i Weerlandu Etc.
Minister Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Ametyst Faradobus pisze: ↑3 lata temuNajbliżej będzie do Laszkbergu, stamtąd są nawet loty do Wolnogradu. Jak kiedyś zreanimuję (ciągle kwitnące i przeżywające dziś szczyt swojego rozwoju) ZSKHiW to poprowadzę w końcu autostradę tramwajową do Wiednia.
To formalnie ZSKHiW istnieje? Ja myślałem, że oficjalnie jest pogrzebane.
- Ametyst Faradobus
- Reakcje:
-
Kto to?
Czy ja je kiedykolwiek pogrzebałem? Po prostu forum od dłuższego czasu jest w stanie permanentnej awarii (docelowo trzeba będzie założyć nowe, porządne), ale mamy się świetnie.
Ametyst Faradobus
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Ametyst Faradobus pisze: ↑3 lata temuCzy ja je kiedykolwiek pogrzebałem? Po prostu forum od dłuższego czasu jest w stanie permanentnej awarii (docelowo trzeba będzie założyć nowe, porządne), ale mamy się świetnie.
Ja bym chętnie sobie coś podejrzał o ZSKHiW. Pamiętam niewiele. Chyba aż odwiedzę niezawodną micropedię.
- JCKW Franz Joseph von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Ludwik Tomović pisze: ↑3 lata temuFranz Joseph von Habsburg pisze: ↑3 lata temuJa niestety będę wówczas w automobilu, ale z radością witam każdą inicjatywę, która stoi w opozycji od coraz częściej pojawiającego się nurtu młodych, konserwatywnych chłopców, którzy chcą na siłę mówić wszystkim, że mają wierzyć w to, co oni.
Ale warto też wspomnieć o tym że jednak coraz częściej pojawia się też nurt młodych, lewicowych osób, które chcą na siłę mówić wszystkim, że mają wierzyć w to, co one.
Cóż, zdaje się, że w mikroświecie są osoby, które na serio próbują prowadzić ewangelizację (co zwykle jest śmieszne, groteskowe i świadczy o byciu niespełna rozumi)), podczas gdy reedukacja w Engels III w dalszym ciągu pozostaje tylko żartem .
- Ludwik Tomović
- Reakcje:
-
Kto to?
Franz Joseph von Habsburg pisze: ↑3 lata temuCóż, zdaje się, że w mikroświecie są osoby, które na serio próbują prowadzić ewangelizację (co zwykle jest śmieszne, groteskowe i świadczy o byciu niespełna rozumi)), podczas gdy reedukacja w Engels III w dalszym ciągu pozostaje tylko żartem
.
A tutaj już troszkę przerysowywana wiadomość
Oj w mikroświecie znajdują się też głosiciele "lewej nawy"
Choć faktycznie, działają mniej albo subtelniej.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Ametyst Faradobus
- Reakcje:
-
Kto to?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑3 lata temuAmetyst Faradobus pisze: ↑3 lata temuCzy ja je kiedykolwiek pogrzebałem? Po prostu forum od dłuższego czasu jest w stanie permanentnej awarii (docelowo trzeba będzie założyć nowe, porządne), ale mamy się świetnie.
Ja bym chętnie sobie coś podejrzał o ZSKHiW. Pamiętam niewiele. Chyba aż odwiedzę niezawodną micropedię.
Mamy na fejsie grupkę "Jedyna Legalna Partia", która nawet żyje. Jak Pan dasz mejla to mogę podesłać też trochę staroci z okresu działania forum.
Ametyst Faradobus
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
hwgruner@op.pl
No proszę, proszę. A ja myślałem, że to już dawno umarło śmiercią naturalną.