Szany dobra ziemskie Heinz-Werner Grüner

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

Obrazek

Zimowa aura nastała w Szanach i Püspöki palota

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Jan von Rainer
Reakcje:

Kto to?

Nieprzeczytany post autor: Jan von Rainer »

Rainer podjechał wraz z szkicownikiem i swoim ochroniarzem. Miał na sobie zimowy płaszcz który ma ze sobą jeszcze z czasów, gdy był Garapeńskim Trybunem Wojskowym - połączeniem funkcji Marszałka i Ministra Obrony Narodowej. Podeszli do drzwi, A Rainer zapukał

Jan von Rainer
Ambasador Pustkowi Winków
Admirał Wasteland Navy
Obywatel Austro-Węgier

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Drzwi otworzył wszędobylski pan Zoltan, opiekun i samozwańczy asystent Leutnanta.
-Witam! A panowie do kogo? - zrobił pytającą minę... Po czym wesoło dodał -Szanowni Goście, żartowałem, Nasz Gospodarz akurat jest na miejscu to do niego pokieruje. Tacy dostojnicy to na pewno do niego, nie do kucharki by ją wybałamucić... Prawda? - uśmiechnął się, aż mi wąs, dawno nie przycinany, uniósł się znacznie...
-Proszę, proszę! Czym chata bogata! - otworzył szerzej drzwi i ruchem ręki zachęcał do wejścia do środka biskupowego lokum...
-Házigazda úr, do Was Gospodarzu. Jacyś dostojnicy z... - najpierw wydarł się w niebogłosy po izbie, a następnie krótkim spojrzeniem oceniał pochodzenie przybyszów, nie zastanawiając się czy dobrze celuje mówił dalej - ...no skąd to nie wiem, ale okrycia mają dostojne! Za przeproszeniem panowie... - Skłonił się i kuśtykając udał się w blizej nieznanym kierunku.
Na szczęście chwilę później oczom przybyszów ukazał się Leutnant Grüner. Zbiegł szybko po schodach i już z daleka uśmiechając się wołał...
-Witam serdecznie! W czym mogę pomóc? - Zbliżył się do gości z wyciągniętą dłonią...

Obrazek

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Pierwszy wyjazd służbowy Herr Hagymy: Obrazek Prezes LEODROGBUD-u Romański Helwetyk i Hagyma Zoltan, Sekretarz Dyrektora Rajdowych Mistrzostw Austro-Węgier, Heinza-Wernera Grünera, po uzgodnieniu zapisów umowy sponsorskiej.

P.S.1.Jestem dumny z mojego asystenta.
P.S.2. Zwróćcie uwagę na tło. ;)

Obrazek

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Emeryt »

Heinz-Werner Grüner pisze: 4 lata temu

Zwróćcie uwagę na tło.

Jest plakat Rajdu Leocji obok dekadenckiego kalendarza z gołą babą.

emeryt

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Słabo widać, ale to kalendarz formowy LEODROGBUD'u. Podobno... ;)

Obrazek

Barò Emeryt
Reakcje:

Kto to?

Ordery

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Emeryt »

Ja myślałem, że ta goła dziewojka mach jaką szarfą a to logo firmy, kręta droga :P

emeryt

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Ale, ze Zoltan załapał się na takie party... Podobno później ma być dopiero gruuuba impreza. ;)

Obrazek

Michał Jerzy Potocki
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Michał Jerzy Potocki »

Niezwykły ten Helwetyk. Człowiek pogodny z dystansem, umiejętnościami informatycznymi, zabawny, fajny, miły, zawsze ci pomoże, umie prowadzić narrację, Przy kimś takim można się naprawdę dobrze bawić. Wyjątkowa postać. Oby nigdy nie została zapomniana. Na pewno ja nie dopuszczę aby go zapomnieć.
Czcigodny Helwetyk nie jest jedyną taką postacią. W mikroświecie jest bowiem kiła takich osób. M.in drugi z namiestników Leocji, oraz kilka osób z RON, monarchii i innych krajów. :D ;)

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Michał Jerzy Potocki pisze: 4 lata temu

Niezwykły ten Helwetyk. Człowiek pogodny z dystansem, umiejętnościami informatycznymi, zabawny, fajny, miły, zawsze ci pomoże, umie prowadzić narrację, Przy kimś takim można się naprawdę dobrze bawić. Wyjątkowa postać. Oby nigdy nie została zapomniana. Na pewno ja nie dopuszczę aby go zapomnieć.
Czcigodny Helwetyk nie jest jedyną taką postacią. W mikroświecie jest bowiem kiła takich osób. M.in drugi z namiestników Leocji, oraz kilka osób z RON, monarchii i innych krajów. :D ;)

Piękna laurka. :)

Obrazek

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Królestwo Węgier”