Ja też początkowo zdębiałem i poleciałem sprawdzić do Teutonii jaka tam jest waluta. Na lotnisku musiałem zapłacić w koronach toteż szybko wykupiłem bilet powrotny.
Sponsorzy RMAW
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Dziś otrzymaliśmy od Banku Ziemskiego informację, że JCKW Andrew von Habsburg złożył poelcenie wpłaty na rzecz RMAW kwoty 2000 KOH jako Regent Moanrchii na dowolny cel. Jako organizator uznaliśmy, że te środki znakomicie się przydadzą na promocję MAW podczas rajdu!
Wspierajmy swoich! Serdecznie dziękujemy!
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- JCKM Franz Leopold I
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Wyzwanie!
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Joanna Izabela
- Reakcje:
-
Kto to?
Potwierdzam, chociaz marka maseczek może się zmienić ponieważ fizycznie ich jeszcze nie kupiłam ale na pewno będą przedstawiać jednorożca i lwa ;D
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Gubernator Konfederacji Sclavińskiej, Jego Ekscelencja Ludwik Tomović również ufundował nagrody i tym sposobem również dołączył do grupy sponsorów tego rajdu, po KW Targersdorf, Herzgotum Steiermark, JCKW Andrew'ie von Habsburgu oraz JCM Joannie Izabeli...
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Jak powstanie bank ziemski w Salzburgu gdzie będą finanse Księstwa to od całego Księstwa Salzburga przesyłamy 5 000 KOH dla zwycięscy pierwszego sezonu,
Oraz 5 000 KOH dla tego kto zajmie 1 miejsce w tej edycji, 3 000 KOH dla 2 miejsca oraz 2 000 KOH dla miejsca 3.
Czyli łącznie Salzburg przeznacza na nagrody 15 000 KOH. Proszę o wspomnieniu nas wśród sponsorów, jako całe namiestnictwo. Co zaś tyczy się sposorowania przez firmę Stiegl to jak tylko wszytkie operacje zostaną wykonane to na koncie Stigla będą 4 000 KOH które zostaną przeniesione na konto RMAW dla zwycięscy pierwszego sezonu RMAW. No i dodatkowo zwycięscy otrzymają prezent niespodziankę od firmy Stiegl.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte