Hallo an alle Bürger

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

@Borys von Targersdorf bardzo dziękuję za ciepłe słowa o mojej skromnej osobie. To się ceni. :)
Fakt, trochę się udzielam, ale to czy jestem najaktywniejszy nie ma dla mnie znaczenia. Mam ochotę chłonąć wiedzę o MAW, to chłonę. Próbuje sobie wszystko ładnie poukładać co zamierzam tutaj robić, ale jak na razie skupiamy się na sporcie, a możemy jeszcze to rozłożyć na inne "gałęzie". Funkcje publiczne nie są mi potrzebne do "nabijania postów", trochę sobie popiszę do gazet, trochę piłkę pokopie, trochę pobadam i jestem uśmiechięty. Byłoby jednak miło gdyby wszystkich "starych" obywateli ogarnął wstyd, że młokos w Monarchii ich "bije" i choć w połowie wykazywali się taką aktywnością-WSZYSCY. :D
Oczywiście zdaje sobie sprawę, że to niemożliwe i to są tylko moje czcze życzenia, ale zawsze sobie można pomarzyć. ;)

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

Heinz-Werner Grüner
Awatar użytkownika
Reakcje:

Kto to?

Landstreitkräfte

Nieprzeczytany post autor: Heinz-Werner Grüner »

A tak przy okazji, skoro tutaj mniej mnie słuchają, co jest oczywiście normalne, nikt nie będzie generował 100 postów dziennie przez choćby miesiąc, poszukałem sobie wybiórczo o kilku nowych, nieznanych mi dotąd mikronacjach.
Niedawno opracowałem informator o ligach piłkarskich w mikroświecie i natknąłem się na kilka nacji, które były mi totalnie nieznane. I tak odkryłem Palatynat Leocji, a w zasadzie chodzi mi o ich Leocki Instytut Statystyk Międzynarodowych. Ciekawa rzecz. Wczoraj, poraz drugi w tym m-cu wysunęliśmy się na czoło(resztę "jedynek" zgarnia oczywiście Sarmacja)... a ja narzekam. :)
Dodam, że jesteśmy od miesiaca, zdecydowanie "dwójką" i to niezaprzeczalną. I to mam nadzieję utrzymamy!
;)

(-) Freiherr Heinz-Werner Grüner

Obrazek

ODPOWIEDZ Podgląd wydruku

Wróć do „Powitania”